H Κristen βαριέται: Δείτε τη star να κοιμάται όρθια στo Μet Ball!

Γωγώ Φούντα
H Κristen βαριέται: Δείτε τη star να κοιμάται όρθια στo Μet Ball!

Η κοπέλα είναι εναλλακτική και βαριέται τους φωτογράφους και την πολυτέλεια!

Ξέραμε ότι το κορίτσι αυτό δεν είναι και η χαρά της ζωής ή τουλάχιστον έτσι δείχνει στους τρίτους, αλλά και να... ροχαλίζει δευτερόλεπτα πριν καταφτάσει σε ένα από τα πιο glamour και σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, μάλλον προκαλεί απορία αλλά κυρίως ανησυχία!

Η Kristen Stewart λοιπόν, έγινε απαστράπτουσα φορώντας ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό ρούχο μπήκε στο πολυτελές αμάξι που θα την πήγαινε στον προορισμό της και μάλλον επειδή οι δρόμοι είχαν κίνηση, είπε να τον... γλυκοπάρει! Δίπλα της, έκανε ακριβώς το ίδιο και η διάσημη fashion designer Stella McCartney ενώ η τρίτη της παρέας Cameron Diaz τις κοιτούσε με απορία, σε μία προσπάθεια ίσως, να κρατηθεί έστω εκείνη ξύπνια!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και των δύο... χουζούρηδων στη συνέχεια, δεν μαρτύρησε το τι έκαναν λίγο πριν ενώ το μονίμως βαριεστημένο ύφος της Kristen δεν είναι και είδηση μιας και έχει να χαμογελάσει από τότε που ήταν παιδάκι!

Να η διαφορά κοινών θνητών και star: Αυτοί κοιμούνται μέσα σε λιμουζίνες πηγαίνοντας σε επίσημα event κι εμείς συνήθως γέρνουμε στο μετρό πηγαίνοντας στη δουλειά!

Διαβάστε επίσης:

H Kristen Stewart ανανεώνει τη συνεργασία της με τον οίκο Balenciaga

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί το διάσημο ζεύγος κόβει το sex;

Μάθετε ποια ψηφίστηκε ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2013