Ποιος διάσημος δήλωσε πως του την «έπεφτε» ο πατέρας της επίσης διάσημης συντρόφου του;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος δήλωσε πως του την «έπεφτε» ο πατέρας της επίσης διάσημης συντρόφου του;

Σίγουρα μία δήλωση που θα ταράξει τα νερά!

Μπορεί σήμερα να είναι μία περήφανη εγκυμονούσα μητέρα με μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή, αλλά χρόνια πριν η Jessica Simpson είχε ζήσει ένα θυελλώδες ρομάντζο με ένα όμορφο αγόρι μέλος διάσημου boy band, τον Nick Lachey!

Ο έρωτάς τους μπορεί να έληξε άδοξα, μιας και όλοι περίμεναν ότι τελικά θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά η μεταξύ τους σχέση επανήλθε στο προσκήνιο έπειτα από πρόσφατες δηλώσεις του Nick κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε βραδινό show. Ο πρώην αγαπημένος της Jessica λοιπόν, και μέλος του ποπ συγκροτήματος 98 Degrees, κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες... λίγο πιο πιπεράτες ερωτήσεις, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε όλες τις αντίστοιχες εκπομπές.

Στην ερώτηση λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στο να μην έχεις πλέον τον Joe Simpson, πατέρα της Jessica, για πεθερό, εκείνος χωρίς μάλλον να το πολυσκεφτεί απάντησε: «Το καλύτερο πράγμα είναι ότι πλέον δεν μου... χαιδεύει κάτω από το τραπέζι το πόδι στις οικογενειακές συγκεντρώσεις»!

Όπως ήταν φυσικό το κοινό πάγωσε, ενώ ο αδερφός του Nick και επίσης μέλος της μπάντας δήλωσε έντρομος ότι μάλλον αυτή τη στιγμή ο μάνατζέρ τους θα έχει πάθει κρίση υστερίας! Να υπενθυμίσουμε ότι ο Joe έπειτα από πολλά χρόνια γάμου αποκάλυψε στην αρχή της χρονιάς ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι το συγκρότημα του Nick κυκλοφορεί σε λίγο καιρό το νέο του άλμπουμ!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης:

Διάσημες που ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη τους στο instagram (φωτό)

Ποια διάσημη star δε μπορεί να περπατήσει με φλατ παπούτσια;

Γιατί η Jessica Simpson δεν θα ξαναφορέσει ψηλοτάκουνα;