Χορεύοντας τον «Καρυοθραύστη»

Χορεύοντας τον «Καρυοθραύστη»

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εφ’ όλης της ύλης.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης μιλάει στο περιοδικό Nitro για θέματα και έννοιες που τον απασχολούν, ενώ παράλληλα αναφέρεται στην πολυσυζητημένη συνεργασία του με τη Μυρτώ Κοντόνη και τη φιλία τους που μετραέι ήδη δέκα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τη συνάδελφό του και τη διαδικασία αλλαγής φύλου, ο Ρήγος τόνισε πως για αυτόν η αλλαγή αυτή δε σηματοδότησε τίποτα παραπάνω παρά μία εξωτερική αλλαγή καθώς η φίλη του εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη τόσο ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας χορεύτρια. Πρόκειται για ένα αγόρι που εμφανίζεται πρώτη φορά ως γυναίκα και έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο ρόλο στην παράσταση «Καρυοθραύστης», τον οποίο και ερμηνεύει μοναδικά.

Παρακάτω, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναλύει το θέμα των ανθρώπινων σχέσεων και του έρωτα ανοίγοντας την ψυχή του, ενώ πολύ ποιητικά τονίζει πως, «γύρω μου υπάρχει ένας μεγάλος τοίχος τον οποίο κανείς δεν μπορεί να διαπεράσει αν δεν το επιθυμώ. Στον έρωτα αυτός ο τοίχος είναι φτιαγμένος από νερό. Είναι προσπελάσιμος, αλλά το νερό έχει πολύ μεγάλο όγκο και φοβάσαι να κολυμπήσεις και να το διαπεράσεις».

Εμείς να του ευχηθούμε έναν έρωτα όπως θα ήθελε να τον ζήσει αν ξαναγεννιόταν, αιώνιο και δυνατό σαν των ερωτευμένων ζευγαριών στα παγκάκια.