Γιατί η January Jones δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της;

Γιατί η January Jones δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της;

Ήξερε εξ' αρχής ότι θα το μεγαλώσει μόνη της

Η January Jones έδωσε μια πολυ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο net-a-porter, η οποία συνοδεύτηκε με μία υπεροχη φωτογράφιση. Μίλησε φυσικά για πολλά όπως και για την πατρότητα του γιου της την οποία κρατά μυστική.

Δεν έχει Twitter, γιατί θεωρεί πως δεν θα είναι πειστική σαν ηθοποιός αν ο κόσμος γνωρίζει πολλά για το ποια πραγματικά είναι. Όσο για την πρότερη καριέρα της ως μοντέλο, εξομολογείται πως δεν της άρεσε όμως της έκανε καλό μιας και έμαθε να αντιμετωπίζει την απόρριψη. «Πας σε 10 κάστινγκ την ημέρα. Οπότε μετά από αυτό, όταν ξεκίνησα να πηγαίνω σε οντισιόν είναι ήδη συμφιλιωθεί με την απόρριψη».

Η January ρωτήθηκε γιατί κρατά μυστική την ταυτότητα του πατέρα του γιου της. «Δεν είναι κάτι που αφορά το κοινό. Δεν αποκαλύπτω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Υπάρχουν κομμάτια της ζωής του καθενός που πρέπει να παραμένουν ιδιωτικά. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, άλλοι ηθοποιοί με συμβούλεψαν να κρύβω πράγματα. Όταν γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο, ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα πάντα για σένα και πολλά τα εκλαμβάνουν αρνητικά. Θέλω ο γιος μου να το μάθει από εμένα. Να μην το γκουγκλάρει», δηλώνει.

Βέβαια οι φήμες για τον πατέρα του γιου της, Xander οργιάζουν αν σκεφτεί κανείς ότι κατά καιρούς την έχουν συνδέσει με παντρεμένους και δεσμευμένους άντρες.

Διαβάστε ακόμη:

Rihanna- January Jones: ποια φόρεσε καλύτερα το look σκακιέρα του οίκου Louis Vuiton

Ποια διάσημη σταρ χάνει τα μαλλιά της και γιατί;