Ποιος διάσημος τραγουδιστής βγήκε στους δρόμους... ξυπόλητος;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος τραγουδιστής βγήκε στους δρόμους... ξυπόλητος;

Όχι ότι περιμέναμε κάτι πιο φυσιολογικό...

Σαν τραγουδιστής της ροκ που είναι, είναι σίγουρα εκκεντρικός και λατρεύει να τραβάει το ενδιαφέρον όχι πάντα βέβαια για καλό σκοπό! Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Katy Perry, Russell Brand, ο οποίος τελευταία μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι καλά στα μυαλά του!

Ο διάσημος τραγουδιστής λοιπόν, απαθανατίστηκε την ώρα που έφευγε από ένα ακόμη μάθημα yoga της οποίας δηλώνει και μεγάλος φαν! Εκτός του ότι είχε ντυθεί Justin Bieber, φορώντας ένα baggy παντελονάκι, αυτό που τράβηξε ακόμα περισσότερο την προσοχή ήταν το γεγονός ότι δεν... φορούσε παπούτσια! Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν τα ξέχασε και απλώς το έκανε επίτηδες όπως άλλωστε και τόσα άλλα!

Πάντως, μπορεί η εμφάνισή του, μπορεί κάποιες φορές να είναι αλλόκοτη, πάντα δηλαδή, αλλά αν κρίνουμε από τις κατακτήσεις του, μάλλον οι γυναίκες την βρίσκουν ιδιαιτέρως σέξι! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός μάλιστα από τότε που φλέρταρε με την πληγωμένη καρδιά Demi Moore, για την οποία είχε πει: «Δεν έχουμε κάνει ακόμα έρωτα, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου»!

Τελικά μεγάλος γόης αποδείχθηκε το αγόρι αυτό...

Διαβάστε ακόμη:

Σαν το παλιό, καλό κρασί: Ο Mr. Big αγνώριστος, αλλά πάντα hot

Κλείσε το φερμουαράκι σου βρε: Ποια διάσημη άφησε λίγα στη φαντασία μας αποκαλύπτοντας το εσώρουχό της;

Οι Έλληνες Celebrities μαγειρεύουν για καλό σκοπό