Sandra Bullock και Ryan Reynolds: Αποφασίστε επιτέλους

Sandra Bullock και Ryan Reynolds: Αποφασίστε επιτέλους

Είναι φίλοι; Είναι ζευγάρι; Είναι ο Σούπερμαν; Τι είναι πια;

H Sandra Bullock χώρισε μετά βασάνων την περασμένη άνοιξη από τον Jesse James (δηλαδή ρεαλιστικά να το δούμε, που πας και μπλέκεις με έναν άντρα που έχει το ίδιο όνομα με τον διαβόητο κλέφτη, δολοφόνο και γκάνγκστερ της Άγριας Δύσης) και έκτοτε είχε αφιερωθεί στη δουλειά της.

Ο Ryan Reynolds χώρισε με την Scarlett Johansson μόλις δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μετά από έναν εξαιρετικά σύντομο γάμο όπου δεν τους είχαμε δει και πολύ μαζί ούτως ή άλλως.

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην περσινή ρομαντική κομεντί «Τhe Proposal», αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί κάτι σχετικά με κάποιο ειδύλλιο μεταξύ τους και αμφότεροι δήλωναν καλοί φίλοι. Μέχρι σήμερα.

Γιατί μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την οποία πέρασαν μαζί στο εστιατόριο της Βullock παρέα με φίλους, οι φήμες έχουν οργιάσει πως οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις μοναξιές τους και είναι πλέον ζευγάρι. Το θέμα όμως είναι πως ενώ τα μισά περιοδικά διαλαλούν τον φρέσκο πράμα- έρωτά τους , τα άλλα μισά επιμένουν πως δεν τρέχει τίποτα και τα παιδιά είναι «απλώς φίλοι». Οι ίδιοι, σταθεροί στις χολιγουντιανές αξίες που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε, δεν έχουν πει κουβέντα.

Όχι πως έχουμε χάσει και τον ύπνο μας, αλλά ας πάρουν μια απόφαση κάποια στιγμή.