Το Queen.gr στην παρουσίαση του βιβλίου της Ράνιας Θρασκιά: Δείτε όλους τους διάσημους καλεσμένους! (φωτος)

Το Queen.gr στην παρουσίαση του βιβλίου της Ράνιας Θρασκιά: Δείτε όλους τους διάσημους καλεσμένους! (φωτος)

Το «Κοιτάω Μπροστά», το πρώτο βιβλίο της Ράνιας Θρασκιά, παρουσιάστηκε χτες στο Golden Hall και το Queen δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει.

Φώτα, κάμερα, πάμε: Σχεδόν η μισή ελληνική showbiz βρέθηκε χτες το απόγευμα στο Golden Hall, όχι όμως για τα καθιερωμένα ψώνια αλλά για κάτι πολύ πιο σημαντικό. Για να παραστούν στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Ράνιας Θρασκιά «Κοιτάω Μπροστά», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και ήδη κάνει θραύση. Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου έγινε στην Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα της κ.Θρασκιά, και χτες ήταν η σειρά του αθηναϊκού κοινού να το «γνωρίσει» από κοντά, μέσα από την ίδια την συγγραφέα.

Φυσικά, όλοι οι διάσημοι φίλοι της Ράνιας ήταν εκεί στην ξεχωριστή μέρα της. Φαίη Σκορδά, Έρρικα Πρεζεράκου, Μαρία Κορινθίου, Μαίρη Συνατσάκη, Χριστίνα Αλούπη, Χρήστος Χολίδης και πολλοί άλλοι έδωσαν το «παρών» για να στηρίξουν την νέα συγγραφέα στο πρώτο της βήμα στον χώρο του βιβλίου, κάτι που η ίδια φάνηκε να καταχάρηκε καθώς, μετά το πρώτο, αναμενόμενο, άγχος, ήταν όλο το βράδυ με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά του «Κοιτάω Μπροστά» στην photo gallery!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το νέο βιβλίο της Ράνιας Θρασκιά, «Κοιτάω Μπροστά», δεν είναι μόνο η δική της ιστορία. Είναι η ιστορία κάθε γυναίκας (αλλά και άντρα) που αγάπησε, που πίστεψε ψεύτικες υποσχέσεις, που προδόθηκε, που ένιωσε την επιθυμία να εκδικηθεί, που αφέθηκε στον μεγάλο έρωτα, που έπεσε αλλά βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να ξανασηκωθεί, που έκανε λάθη αλλά έμαθε από αυτά και τελικά μέσα από όλα αυτά κατάφερε να βρει τον εαυτό της και να μάθει να ζει.