Για όνομα, Beyonce τι σου συνέβη;!

Γωγώ Φούντα
Για όνομα, Beyonce τι σου συνέβη;!

Η star μήπως το παράκανε με τη δίαιτα;

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε τη Beyonce στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας; Ο διάσημος fashion designer Roberto Cavalli είπε να το κάνει πραγματικότητα, ή έστω εικονική, ποστάροντας στη σελίδα του στο facebook μία εικόνα της διάσημης τραγουδίστριας η οποία απέχει κατά πολύ από την πραγματική της εικόνα!

Παίρνοντας την κεντρική εικόνα της star από την περιοδεία της, όπου φοράει ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα, ο διάσημος μόδιστρος έκοψε, έραψε και έβγαλε ένα... αλλόκοτο θα λέγαμε αποτέλεσμα! Η καμπυλωτή και χυμώδης Beyonce, παρουσιάζεται πιο αδύνατη από ποτέ, με την λεκάνη της να έχει το ίδιο... φάρδος με τους ώμους της!

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, ιδίως από εξοργισμένους θαυμαστές της star, oι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τις καμπύλες του ινδάλματός τους και φυσικά επέκριναν την κίνηση του σχεδιαστή! Δεν ξέρουμε ποια ήταν η αντίδραση της Beyonce, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα της άρεσε και πολύ να βλέπει τον εαυτό της έτσι. Δεν έχει περάσει άλλωστε και πολύς καιρός από τότε που δήλωσε εξοργισμένη με την H&M και την σαφώς αδυνατισμένη, από το photoshop φιγούρα της, στις αφίσες της εταιρείας.

Τα πάχη της τα κάλλη της κι εμείς μαζί της!

Διαβάστε επίσης:

Θέλεις να δουλέψεις με τη Beyonce; Τώρα έχεις την ευκαιρία!

Αποκτήστε την επίπεδη κοιλιά της Beyonce και της Kelly Osbourne με χούλα χούπ!

Solange Knowles: η μικρότερη αδελφή της Beyonce είναι το απόλυτο fashion icon