Ποια πανέμορφη σταρ χάνει τα μαλλιά της;

Ποια πανέμορφη σταρ χάνει τα μαλλιά της;

Το ατύχημα στο κομμωτήριο

Στην αμερικάνικη tabloid Star διαβάσαμε την είδηση για την πανέμορφη ηθοποιό που επισκέφθηκε το κομμωτήριο και είδε τούφες των μαλλιών της να πέφτουν, αλλά και την αντίδρασή της που δεν υπήρξε ιδιαίτερα ψύχραιμη. Αναμενόμενο, βέβαια, με δεδομένο ότι κάθε γυναίκα, από την πιο κοκέτα μέχρι την πιο ατιμέλητη, θεωρεί τα μαλλιά της όπλο της γοητείας της.

Ο λόγος για την Megan Fox, η οποία, σύμφωνα με το Star, «έπαθε υστερία» μέσα στο κομμωτήριο και αναγκάστηκε να φύγει από αυτό με extensions. Ο λόγος για το ατύχημα υπήρξε μία χημική αντίδραση εξ' αιτίας μίας νέας βαφής που χρησιμοποίησε.

«Πήγε σε διαφορετικό hairstylist ο οποίος χρησιμοποίησε μία νέα, μεταλλική βαφή η οποία, όμως, δεν είχε πολύ καλή αντίδραση με την υπάρχουσα βαφή στο κεφάλι της σταρ. Μετά από λίγο, τα μαλλιά της άρχισαν να πέφτουν σε ολόκληρες τούφες!», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο έντυπο, και συνέχισε σχετικά με την αντίδραση της Fox «Έπαθε υστερία μέσα στο κομμωτήριο! Δεν έχω δει πιο αναστατωμένο άνθρωπο στη ζωή μου! Ήταν λυπηρό». Τώρα, αναφέρει το δημοσίευμα, η σταρ περιμένει να μακρύνουν ξανά τα μαλλιά της ενώ, προσωρινά, αναγκάστηκε να βάλει extensions. Εμείς να πούμε απλώς ότι πάντα είχαμε την αίσθηση ότι η Fox είχε extensions.

Διαβάστε ακόμα:
H Megan Fox έκλεισε τα 27. Δείτε την εξέλιξή της
Δείτε για πρώτη φορά το γιο της Megan Fox, Noah!
H Megan Fox εγκαταλείπει την υποκριτική και αλλάζει επάγγελμα!