Κάποιος να καλέσει την αστυνομία της μόδας: Ποιος star κυκλοφορεί σαν... περιφερόμενος οργανοπαίκτης;

Γωγώ Φούντα
Κάποιος να καλέσει την αστυνομία της μόδας: Ποιος star κυκλοφορεί σαν... περιφερόμενος οργανοπαίκτης;

Και να πεις ότι πλησιάζουν κι οι απόκριες;

Yπήρξε ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς των '80s ενώ η εικόνα του με το κόκκινο μαγιό, βλέπε Baywatch, και το σωσίβιο ανά χείρας είναι πια κλασική! Ο λόγος φυσικά για τον έκπτωτο ναυαγοσώστη David Hasselhoff, ο οποίος έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του και ακόμα περισσότερα προβλήματα με εξαρτήσεις, επιστρέφει στα κινηματογραφικά πλατό σε έναν ρόλο... γρίφο!

Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε μιας και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα γυρίσματα της ταινίας Stretch απεικονίζουν τον 60χρονο star με αρκετά αλλόκοτη περιβολή που θυμίζει έντονα... περιφερόμενο οργανοπαίκτη! Τα κομμάτια του outfit ήταν ένα κι ένα με το λευκό σακάκι να συνδυάζεται αρμονικά με το γεμάτο λαχούρια πουκάμισο, το παντελόνι στο κόκκινο της φωτιάς και τα επίσης λευκά μοκασίνια του!

Όχι ότι δεν έδειχνε αρχοντικός και κιμπάρης μέσα στο ντύσιμο αυτό, αλλά όσο να πεις αν κυκλοφορούσε έτσι έξω σίγουρα την ντομάτα του θα την έτρωγε! Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ρόλο θα υποδυθεί γιατί πραγματικά μας έχει κινήσει την περιέργεια!

Διαβάστε ακόμη:

Το ξενύχτι, το χαρτί τουαλέτας στο δέντρο και τα νεύρα της Kim Kardashian... τσατάλια!

Ο David Beckham πήρε μέρος σε αγώνες για μπαμπάδες

Ποιος έστειλε ως δώρο μητρότητος στην Kate Middleton και τον πρίγκηπα William ένα κουτί προφυλακτικά;