Ο Colin Firth και ο Κόμης Δράκουλας

Ο Colin Firth και ο Κόμης Δράκουλας

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία αφιερωμένη στο Bram Stoker, συγγραφέα του κλασικού μυθιστορήματος «Δράκουλας».

Ο βραβευμένος πλέον με Όσκαρ Colin Firth μοιάζει να επιλέγει πολύ προσεχτικά τις κινήσεις του μετά την επιτυχία της ταινίας «Ο Λόγος του Βασιλιά». Αρχικά έχει ανακοινωθεί πως θα πρωταγωνιστήσει στο remake της κλασικής 60s ταινίας «Gambit» σε σενάριο των αδερφών Coen έχοντας στο πλάι του τη Cameron Diaz.

Η επόμενη επιλογή του μοιάζει εξίσου επιτυχημένη καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail θα παίξει στη νέα ταινία αφιερωμένη στον Άρχοντα των Καρπαθίων με τίτλο «Stoker» με συμπρωταγωνίστριες τη Nicole Kidman και την Mia Wasikowska από την ταινία «Alice in Wonderland».

Το σενάριο της ταινίας, το οποίο υπογράφει ο πρωταγωνιστής του « Prison Break », Wentworth Miller, δε θα αφορά τις περιπέτειες του Κόμη της Τρανσυλβανίας όπως το κλασικό μυθιστόρημα του Bram Stoker, ωστόσο ο ρόλος του Colin Firth προβλέπεται αρκετά σκοτεινός και διαφορετικός από το χαρακτήρα του ως Γεώργιος ο ΣΤ΄.