Η Wonder Woman προσγειώθηκε στην Αθήνα

Η Wonder Woman προσγειώθηκε στην Αθήνα

Η καινούρια σειρά της Mac άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η σούπερ ήρωας Wonderwoman έφτασε στην πόλη μας και εμείς ήμασταν εκεί για να την υποδεχτούμε. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στα ανακαινισμένα κεντρικά καταστήματα της αγαπημένης εταιρείας μακιγιάζ των trendsetters και των ανθρώπων της μόδας σε όλο τον κόσμο προκειμένου να δοκιμάσουν την ανοιξιάτικη συλλογή Wonder Woman.Οι εκπρόσωποι της M.A.C υποδέχθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα καταπληκτικά προϊόντα της, ενώ ο κορυφαίος make up artist της M.A.C, Γιάννης Μιχαηλίδης τους έδωσε πολύτιμα beauty tips και συμβουλές για μοναδικές εμφανίσεις.

Μερικές μάλιστα από τις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία τους τη μοναδική βραδιά μίλησαν αποκλειστικά στο Queen.gr αποκαλύπτωντας τις κρυφές τους επιθυμίες.

«Αν είχα κάποια υπερδύναμη σαν τη Wonder Woman θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εγώ και οι υπόλοιπες γυναίκες και να το βγάζουμε προς τα έξω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ μοιράστηκε και ένα μικρό της μυστικό λέγοντας, «αποφεύγω την υπερβολική πούδρα γιατί ειδικά το καλοκαίρι το πρόσωπο δείχνει σπασμένη, προτιμώ ένα σταθεροποιητικό ή μία καλή ενυδατική κρέμα».

Η Μαρία Μπεκατώρου θα προτιμούσε να μπορεί να πετάξει αν έπρεπε να διαλέξει μία μαγική δύναμ, ενώ συμβούλεψε τις αναγνώστριές μας λέγοντας «δεν υπερβάλλω με το μακιγιάζ μου, αντίθετα προτιμώ ένα ελαφρύ βάψιμο έτσι ώστε να μην κινδυνεύω με ατυχήματα». Ο Τάσος Σοφρωνίου είπε με το χαρακτηριστικό σήκωμα του φρυδιού, «θα ήθελα να μπορώ να κλείνω τα μάτια μου και να τηλεμεταφέρομαι παντού» ενώ η Ευαγγελία από το Next Top Model τόνισε πως «δε θα ήθελα να έχω καμία μαγική δύναμη, δε νομίζω πως το χρειάζομαι αλλά αν θα έπρεπε νομίζω θα διάλεγα να μπορώ με το βλέμμα μου να παγώνω όποιον με ενοχλεί».

Οι Έλληνες celebrities φάνηκαν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την καταστροφή που έπληξε την Ιαπωνία και έστειλαν τις ευχές τους λέγοντας, «αυτό που έχει συμβεί είναι ασύλληπτο, τρομερά λυπηρό είναι μία τραγωδία να ευχηθούμε τεράστια δύναμη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αυτό που έχει συμβεί είναι τραγικό, προσευχόμαστε για αυτούς τους ανθρώπους, η Ιαπωνία έχει δείξει πολύ δύναμη και θα ξανασταθεί στα πόδια της, είμαστε όλοι μαζί της».

H «Wonderweek» ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση για όμορφες εκπλήξεις και νέα πολύ σύντομα! Αν θέλετε να νιώσετε και εσείς μία σύγχρονη υπέρ ήρωας δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από το πλησιέστερο M.A.C κατάστημα.