Cory Monteith: Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες που τον δείχνουν ζωντανό

Cory Monteith: Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες που τον δείχνουν ζωντανό

7 μέρες πριν το θάνατό του

Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες του άτυχου νεαρού ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στον Καναδά.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 6 Ιουλίου, μόλις 7 ημέρες πριν το θάνατό του και το TMZ που τις δημοσίευσε ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι ο ηθοποιός βρέθηκε σε έξω από ένα καφέ που συχνάζουν άνθρωποι που αγαπούν τις μηχανές. Μάλιστα ο ίδιος συζήτησε μαζί τους, πόζαρε για φωτογραφίες και σε κάποια φάση αντάλλαξε και μπλουζάκι.

Εκείνο όμως που αναφέρεται ως ανησυχητικό συμβάν είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πρωταγωνιστής του Glee ήπιε 3 μπύρες, αλλά έδειχνε απόλυτα νηφάλιος. Βεβαία για κάποιον που μόλις βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης, 3 μπύρες κάνουν τη διαφορά και μοιάζει σαν να αποφασίζει κάποιος να τρέξει στην κατηφόρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορεί να σταματήσει.

Ο Θάνατος του Cory δημιούργησε ένα κύμα συμπαράστασης από πολλά και διάσημα ονόματα κυρίως της μουσικής σκηνής, αλλά και από απλό κόσμο που μέσω των social media έστειλε τα συλλυπητήριά του.
Πάντως τα αποτελέσματα της νεκροψίας, που θα βάλουν μια τελεία στα σενάρια και στις φήμες, αναμένονται να ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα.