Η φωτογραφία της Kim Kardashian αγκαλιά με το μωρό που τρέλανε τους fans της

Η φωτογραφία της Kim Kardashian αγκαλιά με το μωρό που τρέλανε τους fans της

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook

Οι περισσότερες νέες μανούλες θέλουν πολύ να μοιραστούν την φωτογραφία του μωρού τους με τον κόσμο, στην περίπτωση της Kim Kardashian φαίνεται πως η star απολαμβάνει την αναμονή – περιέργεια που έχει ο κόσμος να δει τη Nori.

Πόσταρε, λοιπόν, η Kim στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία αγκαλιά με νεογέννητο μωρό, μαζί με την αδελφή της, σχολιάζοντας: «Αγάπη, αυτές τις πολύτιμες στιγμές…»

facebook1

Οι θαυμαστές της Kim σκέφθηκαν ότι επιτέλους έφτασε η ώρα που θα έβλεπαν την μικρή North για πρώτη φορά μετά την γέννησή της. Ωστόσο, οι πιο φανατικοί θαυμαστές δεν άργησαν να καταλάβουν το… αστείο ή την απάτη της Kim, μιας και οι απόψεις διίστανται.

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που αναρτήθηκαν: «Αρκετά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι το μωρό της Kim». «Είναι ο Mason (σ.σ ανιψιός της Kim)».

Με μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται πως δεν πρόκειται για τη Nori, μιας και το μωρό είναι τυλιγμένο με μπλε κουβέρτα και η Kim φαινόταν πολύ πιο αδύνατη από ότι αναμένεται να είναι ένα μήνα μετά την γέννα.

Κάποιοι βρήκαν αστεία, την φωτογραφία- τρικ της Kim Kardashian, κάποιοι πάλι δεν γέλασαν και έγραψαν αγανακτισμένοι στο facebook: «Φτάνει Kim. Ξέρουμε ότι δεν είναι το μωρό σου αυτό. Θέλεις εκατομμύρια δολάρια για να μας το δείξεις; Τα αξίζει το μωρό σου; Δεν το νομίζω!».

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Kardashian…ξεγελά τον κόσμο με το θέμα του μωρού. Από τη μια η Khloe που ανέβασε μια φωτογραφία της Kim να κοιμάται στον καναπέ, τύπου η μανούλα είναι κουρασμένη, η οποία όμως είχε τραβηχτεί πολύ παλιά. Επίσης και η μαμά- μάνατζερ βγήκε στην εκπομπή της κρατώντας ένα μωρό που δεν ήταν το εγγονάκι της.

Πάντως όπως λέγεται οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ ακόμα για να δουν το μωρό, αφού η οικογένεια εξετάζει την πρόταση περιοδικού έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων, για να κάνει το ντεμπούτο της η μικρή North.

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι και ψεύτικο μωρό επιστράτευσε η μητέρα της Kim Kardashian στην εκπομπή της

Πόλεμος στην οικογένεια Kardashian: Η Kourtney κατηγορεί την Kim πως με την εγκυμοσύνη της «έκλεβε» τον άντρα