Star της Disney αυτοκτόνησε σε ηλικία 29 ετών

Star της Disney αυτοκτόνησε σε ηλικία 29 ετών

Τι τον οδήγησε να πατήσει τη σκανδάλη...

Ο 29χρονος Lee Thompson Young που έγινε πολύ γνωστός στην Αμερική μέσα από την παιδική σειρά του Disney "The famous Jett Jackson" βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο North Hollywood. Την Δευτέρα κι ενώ έπρεπε να εμφανιστεί στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς που έπαιζε Rizzoli& Isles, όπου υποδυόταν ένα αστυνομικό, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές όπου παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και είδαν το άψυχο σώμα του 29χρονου ταλαντούχου ηθοποιού. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός αυτοπυροβολήθηκε.

Παρόλαυτά ο θάνατός του παραμένει μυστήριο γιατί δεν άφησε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας και παρόλο που ο ηθοποιός κρατούσε ημερολόγιο δεν εξηγεί πουθενά το σκεπτικό του να τερματίσει τη ζωή του.

Την ίδια μέρα οι υπεύθυνοι της σειράς που πρωταγωνιστούσε είπαν για το νεαρό ηθοποιό: " Είμαστε πληγωμένοι με την απώλεια αυτού του γλυκού, ευγενικού, καλόκαρδου και πανέξυπνου ανθρώπου. Ο Lee πρέπει να χαραχτεί στη μνήμη όλων όσοι των γνώρισαν μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, για την θετική του ενέργεια και το χαμόγελό του".


Διαβάστε επίσης:

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το δωμάτιο όπου πέθανε ο Michael Jackson

Γιατί ο Justin Bieber έγινε η αιτία να πληρώσει ο φίλος του πρόστιμο 2.000$;