"Απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά για να είμαι όμορφη": ποια star έκανε αυτή τη δήλωση

"Απέκτησα τρεις τρύπες στην καρδιά για να είμαι όμορφη": ποια star έκανε αυτή τη δήλωση

Μία καλλονή αποκαλύπτει πώς έζησε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Care Otis υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ όλων των εποχών με φωτογραφίσεις της μαζί με τη Naomi, τη Cindy και τα άλλα κορίτσια να διακοσμούν κάθε φοιτητικό τοίχο.


Το 44χρονο σήμερα πρώην supermodel, έδωσε συνέντευξη στην αυστραλιανή «Vogue» και έκανε μια εξομολόγηση σοκ, λέγοντας πως εξαιτίας του αυτοκαταστροφικού τρόπου ζωής της, κόντεψε να πεθάνει:


«Μου έστελναν θαυμάστριες μου γράμματα, ρωτώντας με για τα μυστικά ομορφιάς μου. Δεν τους απαντούσα ποτέ γιατί δεν ήθελα να παραδεχτώ πως λιμοκτονούσα, έκανα εμετό, εντατική άσκηση, και είχα καταστροφικές συμπεριφορές. Έλεγα στον κόσμο, πως κάνω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα, όταν στην πραγματικότητα έκανε το λιγότερο 2 ώρες τη μέρα, εφτά ημέρες την εβδομάδα. Έπινα έξι καφέδες τη μέρα, κάπνιζα πολλά πακέτα τσιγάρα, και ήμουν τόσο στην τσίτα που έπρεπε να παίρνω χάπια για να κοιμάμαι τη νύχτα. Πολλές φορές κοιμόμουν για μία μόνο ώρα ολόκληρη τη νύχτα».


Το διάσημο κορίτσι που διατηρούσε δεσμό με τον επίσης αυτοκαταστροφικό Mickey Rourke πέρασε μία περίοδο που πάλευε με την ανορεξία, τη βουλιμία, τη χρήση ναρκωτικών, την σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο από τον ατζέντη της και τους ξυλοδαρμούς από το σύντροφό της που την έκαναν όχι μόνο να μη ζει μέσα στη λάμψη αλλά να είναι όλο και πιο δυστυχής.

Διαβάστε ακόμα

Δείτε πώς γιόρτασε η Madonna τα 55α της γενέθλια (φωτός)

Η κόρη της Madonna ξέρει από μόδα και μας δίνει χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές

Η κόρη της Madonna, Lourdes, πήγε στο γάμο του πατέρα της, φορώντας μαύρη μαντήλα