Ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Nicolas Cage;

Γωγώ Φούντα
Ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Nicolas Cage;

Τι συμβαίνει με την περίπτωσή σου Nicolas;

Το να κάνει μία γυναίκα, και δη star, αλλαγές στα μαλλιά της είναι όχι μόνο λογικό αλλά και απαραίτητο! Οι τάσεις της μόδας, αλλά φυσικά και η ανανέωση της εικόνας, οδηγούν τις απανταχού celebrities σε ριζικές αλλαγές ακόμα και πολλές φορές μέσα στην ίδια χρονιά!

Ωστόσο, αξιοπερίεργο αποτελεί η περίπτωση του Nicolas Cage και κυρίως του τριχωτού, που δεν είναι και πολύ, της κεφαλής του! Βλέπετε, ενώ ο διάσημος ηθοποιός, δεν διέθετε και ποτέ αυτό που λέμε αφάνα, στο πέρασμα των χρόνων έχει κάνει τόσες αλλαγές στα μαλλιά του, που μόνο η Lady Gaga θα μπορούσε να τον κοντράρει επί ίσοις όροις!

Ενώ λοιπόν πέρυσι, είδαμε έναν Nicolas με αραιή... βλάστηση και αρκετά ανοιχτόχρωμη, λίγες μόλις μέρες πριν και πιο συγκεκριμένα στο 39th Deauville American Film Festival όπου βρέθηκε για να προωθήσει την νέα του ταινία Joe, ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός επέδειξε με περηφάνεια το νέο του απόκτημα: Κουπ αρκετά πιο πλούσια απ' ότι συνήθως, χρώματος... κομοδινί αυτή τη φορά!

Όπως καταβαίνετε, παρά το γεγονός ότι ο Cage στο συγκεκριμένο φιλμ δίνει μία από τις σπουδαιότερες ερμηνείες της καριέρας του, το στιλ των μαλλιών του ήταν αυτό που τράβηξε για ακόμη μία φορά την προσοχή! Στο τέλος δεν θα του μείνει τρίχα για τρίχα! Και δεν είναι για να ρισκάρει...

Διαβάστε ακόμη:

Μάνα έτοιμη να... «τα πετάξει» όλα στο Playboy η Kim Kardashian!

Σκάνδαλο: Η gay φωτογραφία της Hillary Clinton

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Iδού οι πρωταγωνιστές!