Eίναι με τα καλά της; Ποια superstar κάνει σολάριουμ ενώ ταυτόχρονα φοράει αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30;

Γωγώ Φούντα
Eίναι με τα καλά της; Ποια superstar κάνει σολάριουμ ενώ ταυτόχρονα φοράει αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30;

Η αλήθεια είναι ότι από τη συγκεκριμένη δεν το περιμέναμε!

Είναι διάσημη, όμορφη, αγαπητή, πλούσια και... εκκεντρική! Ο λόγος φυσικά για την Angelina Jolie η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Unbroken, άνευ Brad αλλά μαζί με τα 6 της παιδιά!

Ως γνωστόν, η Angelina φημίζεται για το υπέροχο και πάνλευκο δέρμα της, το οποίο βέβαια, στη χώρα του σολάριουμ και του καυτού ήλιου, είναι ολίγον παράταιρο! Αποφάσισε λοιπόν η star, μιας και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη στην μακρινό αυτό τόπο, να προσαρμοστεί κάπως στις συνήθειες των ντόπιων και να πάψει να είναι σαν την μύγα μες στο γάλα! Πήρε λοιπόν την απόφαση να ξεκινήσει σολάριουμ, προκειμένου να αποκτήσει την μπρονζέ λάμψη των υπόλοιπων κυριών!

Ωστόσο, και σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η Angie, μιας και τρέμει τον καρκίνο του δέρματος και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να του κάνει κακό, αποφάσισε να κάνει σολάριουμ φορώντας αντηλιακό με δείκτη προστασίας... 30! Με τον τρόπο αυτό, και σταρένια θα είναι, και δεν πρόκειται να πάθει εγκαύματα, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πηγές!

Μήπως η Angie δεν είναι και πολύ καλά τελευταία; Γιατί αυτό που ακούμε μόνο φυσιολογικό δεν είναι!