Ποια διάσημη ηθοποιός ζήτησε από τους followers της στο Twitter να προσευχηθούν για την άρρωστη μητέρα της;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός ζήτησε από τους followers της στο Twitter να προσευχηθούν για την άρρωστη μητέρα της;

Η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο...

Μπορεί να είναι διάσημοι και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει, ούτε ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ούτε ότι είναι θεοί και δεν τους αγγίζει τίποτα!

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η νεαρή ηθοποιός, Chloe Moretz, η οποία θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood και η οποία αποκάλυψε το δράμα που ζει η οικογένειά της τα τελευταία 6 χρόνια.

Συγκεκριμένα η η 16χρονη star ζήτησε από τους 716,000 followers να πρσοευχηθούν για την μητέρα της, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Η Moretz είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στον πατέρα της, που εγκατέλειψε τη οικογένειά του όταν τα παιδιά του ήταν πολύ μικρά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle: «Το γεγονός με τον πατέρα μου αλλά και το πρόβλημα της μητέρας μου, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ακόμα και οι γονείς είναι άνθρωποι και όχι θεοί. Είναι κι αυτοί τρωτοί, με προβλήματα και λάθη όπως ακριβώς κι εμείς. Γενικότερα όλα αυτά με βοήθησαν να δω με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα».

Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση των φίλων της ήταν άμεση, στέλνοντάς της συγκινητικά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Εμείς να της ευχηθούμε να πάνε όλα καλά...