Είναι ο Frank Sinatra πατέρας του γιου της Mia Farrow και του Woody Allen;

Είναι ο Frank Sinatra πατέρας του γιου της Mia Farrow και του Woody Allen;

Τα σκάνδαλα για τον διάσημο σκηνοθέτη δεν έχουν τέλος

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την παραδοχή του Woody Allen ότι ερωτεύτηκε την θετή κόρη της τότε συντρόφου του, Mia Farrow, Soon Yi, αλλά τα σκάνδαλα φαίνεται να μην έχουν σταματήσει να κυνηγάνε τον διάσημο σκηνοθέτη.

Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair μίλησε η Mia Farrow η οποία εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη φωτιά, υποστηρίζοντας ότι η ίδια, αλλά και τα 14 βιολογικά και υιοθετημένα παιδιά της μισούν τον σκηνοθέτη. Η διάσημη ηθοποιός αναζοπυρώνει τις φήμες που θέλουν τον Allen παιδόφιλο, αλλά ξεκινάει και έναν νέο γύρο αποκαλύψεων σχετικά με την πατρότητα του γιου τους, Ronan. Συγκεκριμένα, η Farrow υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της συνήθιζε να κακοποιεί την θετή κόρη τους, Dylan. Στο δημοσίευμα μιλάει και η ίδια η Dylan, η οποία πλέον έχει αλλάξει το όνομά της σε Malone, η οποία υποστηρίζει ότι φοβάται τον σκηνοθέτη και δεν μπορεί να πει ούτε το όνομά του. «Αν μπορούσα να πω κάτι στην επτάχρονη Ντίλαν, αυτό θα ήταν να είναι θαρραλέα και να πει την αλήθεια. Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά θυμάμαι ό,τι συνέβη στη σοφίτα. Θυμάμαι τι φορούσα αλλά και τι δεν φορούσα. Έκανα ό,τι έκανα μόνο γιατί φοβόμουν. Ήθελα να σταματήσει», δηλώνει η 28χρονη.

Το νέο σκάνδαλο γύρω από το όνομα του διάσημου νεοϋορκέζου αφορά την πατρότητα του μοναδικού βιολογικού γιού απέκτησε με την Farrow, Ronan. Η Farrow υποστηρίζει στη συνέντευξη ότι ο πρώτος της σύζυγος, Frank Sinatra, υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της, και, όταν ρωτάται για το εάν υπάρχει περίπτωση ο Sinatra να είναι ο βιολογικός πατέρας του Ronan, απαντάει «ίσως». Τους ισχυρισμούς της πρωταγωνίστριας έρχεται να ενισχύσει και ένα mail της κόρης του Frank Sinatra, Nancy, όπου δηλώνει ότι «ο Ronan είμαι μεγάλος μέρος της ζωής μας και νιώθουμε ευτυχία που τον έχουμε στην οικογένειά μας».

Σίγουρα, αυτό το άρθρο θα συζητηθεί περισσότερο απ' οποιοδήποτε φέτος και, προς το παρόν, αναμένουμε την απάντηση του Allen.