«Δεν με θέλουν εδώ!» Ποιο supermodel ένιωθε ανεπιθύμητο στις πασαρέλες;

«Δεν με θέλουν εδώ!» Ποιο supermodel ένιωθε ανεπιθύμητο στις πασαρέλες;

Η καλλονή μιλάει για τις δυσκολίες του modeling

Στο online περιοδικό The Edit, του net-a-porter μίλησε η 43χρονη καλλονή, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες του modeling αλλά και στις προσωπικές της ανασφάλειες.

«Θέλω ο κόσμος να καταλάβει τι είναι το modeling και πόσο σκληρά δουλεύουμε όσοι ανήκουμε σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε η Naomi Campbell, η οποία αποκάλυψε και κάποια από τα ακραία πράγματα που έχει υποχρεωθεί να κάνει για να δείχνει πάντα άψογη.

Όπως δήλωσε η μαύρη γαζέλα, για τις ανάγκες ενός show του οίκου Versace, πριν από 14 χρόνια, τρεφόταν αποκλειστικά με χυμούς. «Για 10 μέρες πριν το show έπινα μόνο χυμούς- καρότο, τζίντζερ, ανανά, για αποτοξίνωση», είπε.

Η Campbell επέστρεψε, στο catwalk για το couture show του ιταλικού οίκου φέτος, και μίλησε και γι' αυτό. «Ήμουν φορτισμένη συναισθηματικά, γιατί έκανα το show μετά από 14 χρόνια. Όταν έκανα το fitting μου σε αυτά τα καταπληκτικά ρούχα, είχα συγκινηθεί», είπε και συνέχισε εξηγώντας στους αναγνώστες ότι, ακόμα και τα supermodels περνάνε στιγμές ανασφάλειας. Το supermodel παραδέχτηκε ότι, όταν ήρθε η ώρα να περπατήσει στο catwalk και γύρω της επικρατούσε σιγή, σκέφτηκε «Θεούλη μου, δεν με θέλουν εδώ». Στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη ήταν ότι οι παρευρισκόμενοι σταμάτησαν να μιλάνε, γιατί εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά της μαύρης γαζέλας.

Διαβάστε ακόμα:
H Naomi Cambell συναντά το cartoon...ίστικο alter ego της! Δείτε ποιά άλλα top models μοιάζουν απίστευτα με ηρωίδες του Disney
Η Naomi Campbell μας πέταξε τα μάτια έξω: Δείτε την προκλητική της εμφάνιση (φωτός)
Kate Moss, Naomi Campbell και Kylie Minogue ενώνουν τις δυνάμεις τους!