«Ήταν μία ολική κατάρρευση»! Ποια star μιλάει για τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική;

Γωγώ Φούντα
«Ήταν μία ολική κατάρρευση»! Ποια star μιλάει για τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική;

Η διάσημη ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση γαι πρώτη φορά

Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες έφηβες stars των ΗΠΑ, λατρεμένο fashion icon και κολλητή φίλη άλλων νεαρών διασήμων όπως της Lindsay Lohan και της Nicole Richie.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της τεράστιας επιτυχίας των εφηβικών μας χρόνων, O.C, Mischa Barton, η οποία χωρίς υπερβολή έχει ακούσει τα χίλια μύρια τα τελευταία χρόνια.

Η όμορφη και πολλά υποσχόμενη έφηβη ηθοποιός λοιπόν, δυστυχώς μετατράπηκε σε μία δυστυχισμένη γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό της. «Ήταν μία ολική κατάρρευση, ήμουν τρομοκρατημένη», εξομολογείται η Mischa σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

«Δεν είχα ποτέ τάσεις αυτοκτονίας, απλά είχα κατάθλιψη και υπερκόπωση! Κατάλαβα λοιπόν ότι είχε έρθει η ώρα να απομακρυνθώ λίγο από τη δουλειά και την οικογένειά μου προκειμένου να βρω τον εαυτό μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έζησα ποτέ σαν έφηβη, καθώς δούλευα από πολύ μικρή. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου βέβαια, αλλά πάντα με πίεζαν προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη επαγγελματικά»!

Ώσπου ήρθε η κατάρρευση και το 2009 αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, την ίδια που έχουν κατά καιρούς νοσηλευτεί η Britney Spears αλλά και η Amanda Bynes.

Σήμερα, δηλώνει τυχερή για όσα της έχουν προσφερθεί στη ζωή και είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά, καθώς έχει αρκετές νέες ταινίες στα σκαριά.

Διαβάστε ακόμη:

Έλεος βρε Kim: Η Kardashian «ανέβασε» την πλέον αποκαλυπτική φωτο του πισινού της (φωτο)

Ποια star διαθέτει αυτό το κορμί, 2(!) μόλις μήνες μετά τη... γέννα της;

H Αguilera αδυνάτισε ακόμη περισσότερο: Δείτε τη νέα της απίστευτη εμφάνιση (φωτός)