Η πρώτη συνέντευξη του γιατρού του Michael Jackson μετά την απελευθέρωσή του

Η πρώτη συνέντευξη του γιατρού του Michael Jackson μετά την απελευθέρωσή του

« Ο Michael με αγαπά... Θα εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για ότι μου έχει συμβεί...»

Μπορεί ο Conrad Murray να απολαμβάνει την ελευθερία του μετά την κατηγορία για δολοφονία εξ αμελείας του Βασιλιά της Pop Michael Jackson ωστόσο σε ηλικία 60 ετών φαίνεται να έχει αντιληφθεί πόσο μεγάλο κακό του έκανε στη ζωή του αλλά και στην καριέρα του, ο θάνατος του καλλιτέχνη.


Πριν τρεις ημέρες αποφυλακίστηκε ο Conrad Murray και σήμερα δημοσιεύεται η πρώτη του συνέντευξη στην οποία και επιμένει για άλλη μια φορά όταν "δεν έκανε τίποτα κακό ". Όπως ισχυρίστηκε "ποτέ δεν έβλαψε" τον Βασιλιά της Pop και πως ο καλλιτέχνης θα ένιωθε μεγάλη ντροπή για τον τρόπο του συμπεριφέρθηκαν.


Ο 60 χρονος μίλησε μόλις λίγες ώρες μετά την έξοδό του από την φυλακή λέγοντας "Πραγματικά θα εξέφραζε τον αποτροπιασμό του, τον απόλυτο αποτροπιασμό του αν έβλεπε όλο αυτό που έχει συμβεί σε μένα", δήλωσε ο Murray σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TMZ . " Όλοι οι θαυμαστές του που με έχουν κρίνει με τον τρόπο που το έχουν κάνει , νομίζω ότι ο Michael στην ουσία θα τους έλεγε να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Ο Michael γνωρίζει την αλήθεια και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τον έβλαψα. Ο Michael με αγαπά το ίδιο όπως τότε και ξέρω ότι με αγαπάει και σήμερα όπως τον αγαπώ και εγώ".

Διαβάστε επίσης:

Ποιος νεκρός star έβγαλε τα περισσότερα εκατομμύρια φέτος;

Όταν η Elizabeth Taylor παντρεύτηκε στο ράντσο του Michael Jackson