Liberty Ross: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο με τον σύζυγό της και την Kristen Stewart

Liberty Ross: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο με τον σύζυγό της και την Kristen Stewart

Το supermodel σπάει την σιωπή του

Όταν, πέρυσι τον Ιούλιο, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi συνέλαβε τον σύζυγό της, Rupert Sanders, σε τρυφερές περιπτύξεις με την Kristen Stewart, η Liberty Ross βρέθηκε στη μέση ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Hollywood των τελευταίων χρόνων.

Το 35χρονο μοντέλο πληροφορήθηκε, για την ύπαρξη των φωτογραφιών μόλις 20 ώρες πριν από την κυκλοφορία τους, στο περιοδικό US Weekly, και τώρα, ενάμησι χρόνο περίπου αργότερα, η Ross αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της, στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair.

«Ήταν φρικτό. Ήταν πραγματικά απαίσιο», δήλωσε η Ross, η οποία παντρεύτηκε τον Βρετανό σκηνοθέτη το 2002. Το πρώην ζευγάρι έχει, μαζί, δύο παιδιά, μία κόρη ονόματι Skyla και έναν γιο, ονόματι Tennyson.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι η τέλεια σύζυγος και μητέρα και να στηρίξω πραγματικά τον άντρα μου. Αλλά δεν είχα τίποτα άλλο να δώσω, αν καταλαβαίνετε», αποκάλυψε η Βρετανίδα καλλονή, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διάσταση με τον 42χρονο σκηνοθέτη, ενώ περιμένει να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Όπως υποτηρίζει η Ross στην συνέντευξη, κάτι μέσα της πέθανε, μετά από το σκάνδαλο. «Είναι πολύ περίεργο για εμένα, γιατί οι γονείς μου είνια μαζί εδώ και 50 χρόνια, οπότε το διαζύγιο είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί», είπε, ενώ εξήγησε και ποια στάση αποφάσισε να τηρήσει μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών. «Κατάφερα να απομονωθώ τελείως. Φανταζόμουν απλώς ότι ήμουν κάτι σαν αρχαίος πολεμιστής. Αποφάσισα να μην κάνω τίποτα και να είμαι πολύ δυνατή, και να αφήσω το σκάνδαλο να περάσει από πάνω μου. Προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ όσο περισσότερο γινόταν και να σκέφτομαι ότι πρόκειται για την οικογένειά μου, που είναι και το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα:

H Kristen έγινε τσακωτή: Η διάσημη ηθοποιός δείπνησε με τον... Rupert Sanders;
Liberty Ross: η διάσημη απατημένη βρήκε καινούργιο αγόρι (φωτός)
Μήπως η Liberty Ross έχει ξεφύγει μετά το χωρισμό;