O γιατρός του Michael Jackson δήλωσε: «Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ»!

O γιατρός του Michael Jackson δήλωσε: «Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ»!

Kαλά διαβάσατε! Οι περίεργες ιστορίες ακολουθούν τον βασιλιά της ποπ και μετά θάνατον.

Και εκεί που οι απανταχού θαυμαστές του Michael Jackson (συμπεριλαμβανομένης και της συντάκτριας) πιστέψαμε ότι με τον θάνατο του βασιλιά δεν θα ξανακούγαμε περίεργα σενάρια για τη ζωή του, ο γιατρός Conrad Murray έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω...(και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τις αποκαλύψεις που διαβάσαμε).

Ο καρδιολόγος που κατηγορήθηκε ότι χορήγησε στον MJ την θανατηφόρα δόση Propofol την ημέρα του θανάτου του, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του, παραχώρησε μια αλλόκοτη συνέντευξη με στόχο να μας πείσει για το πόσο καλά ήξερε τον ασθενή του.

"Θέλετε να μάθετε πόσο στενοί φίλοι ήμασταν; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ για να τοποθετήσω τον καθετήρα, καθώς τα βράδια είχε ακράτεια και για αυτό φορούσε πάντα μαύρες πιζάμες. Επίσης ο Michael δεν ήξερε να φοράει μόνος του προφυλακτικό και έτσι τον βοηθούσα εγώ!

Μισό λεπτό! Πώς είπατε;
Doctor Murray, η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να μάθουμε πόσο στενοί φίλοι ήσασταν και επίσης η έννοια ιατρικό απόρρητο σου θυμίζει κάτι;

Ο καρδιολόγος, που να σας ενημερώσουμε ότι η ιατρική του καριέρα έχει πλέον καταστραφεί, προχώρησε σε ακόμα μία πικάντικη αποκάλυψη σχετικά με την πατρότητα των παιδιών του Jackson. "Τα τρία παιδιά του Michael έχουν διαφορετικό πατέρα και ο Jackson δεν είναι ένας από αυτούς. Ο ίδιος μου είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει κοιμηθεί ποτέ με την Debbie Rowe".

Διαβάστε ακόμη
Ποιος νεκρός star έβγαλε τα περισσότερα εκατομμύρια φέτος;