Σάλος! Η Britney Spears κατηγορείται ότι... ζωγράφισε ψεύτικους κοιλιακούς (photos)

Γωγώ Φούντα
Σάλος! Η Britney Spears κατηγορείται ότι... ζωγράφισε ψεύτικους κοιλιακούς (photos)

Και προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Ο χρόνος είναι ανίκητος, και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς τους κοινούς θνητούς αλλά και για τους απανταχού celebrities, οι οποίοι όσο να πεις μία εύνοια παραπάνω την έχουν! Όταν μάλιστα στο χρόνο που κυλά, προστίθενται και οι καταχρήσεις και γενικότερα η όχι και τόσο υγιεινή ζωή, τότε τα αποτελέσματα είναι ακόμη χειρότερα!

Οπότε για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η Britney Spears δέχτηκε βροχή τις κατηγορίες, ότι οι κοιλιακοί που επιδεικνύει με καμάρι στο περιβόητο show της στο Las Vegas είναι... ψεύτικοι!

Θα μας πείτε τώρα, και τι τον νοιάζει τον καθένα, αν η Britney ζωγράφισε τους κοιλιακούς της! Κι όμως, στο διαδίκτυο δημιουργήθηκε σάλος, μιας και ο κόσμος όταν αντιληφθεί ότι κάποιος τον κοροιδεύει, όταν λέμε, γίνεται έξαλλος και σταυρώνει με την μία τον εκάστοτε που τόλμησε να υποπέσει στο σφάλμα αυτό.

Προς υπεράσπιση της Brit, κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι προφανώς και καμία star δεν είναι όπως τη βλέπουμε στα περιοδικά ή τις εμφανίσεις της, και πως σίγουρα υπάρχει από πίσω της ολόκληρη ομάδα που αναλαμβάνει να την μεταμορφώσει.

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, οι κοιλιακοί της Spears είναι όντως ψεύτικοι. Εκτός του ότι είναι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς τα σκαμπανεβάσματα της σιλουέτας της, δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να το αρνηθεί! Οπότε Britney, σε τσακώσαμε! Πολύ καλή δουλειά ωστόσο, ομολογούμε...