Η Maria Menounos πριν και μετά τους στυλίστες και το μέικαπ: Βήμα-βήμα η μεταμόρφωσή της!

Η Maria Menounos πριν και μετά τους στυλίστες και το μέικαπ: Βήμα-βήμα η μεταμόρφωσή της!

Δείτε την τελείως αμακιγιάριστη

Η Maria Menounos είναι μία από τις πιο cool και γλυκές star του Hollywood. Είναι τελείως ακομπλεξάριστη και για αυτόν ακριβώς το λόγο μας αρέσει ακόμη περισσότερο. Αυτή τη φορά η ελληνικής καταγωγής star είπε να μας δείξει βήμα-βήμα πώς από κορίτσι της διπλανής πόρτας μεταμορφώθηκε σε θεά του κόκκινου χαλιού!


Η Maria άφησε τους φωτογράφους να την απαθανατίσουν χωρίς make-up. Η αλήθεια είναι ότι είναι κούκλα ακόμη και τελείως αμακιγιάριστη. Τη μεταμόρφωσή της για το red carpet των Χρυσών Σφαιρών ανέλαβε ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος. Ξεκινώντας με το make up, ο Γιαννέτος τόνισε ακόμη περισσότερο τις γωνίες του προσώπου της, καθώς και τα υπέροχα μάτια της. Έπειτα, πέρασε στη δημιουργία του σφιχτού ponytail, στο οποίο φυσικά πρόσθεσε τρέσα για extra όγκο και μάκρος. Και... voila η Μαρία έτοιμη! Φόρεσε το φούξια μακρύ φόρεμά της και έφυγε για το Golden Globes red carpet.


Ποια άλλη star θα τολμούσε να δείξει step by step τη μεταμόρφωσή της; Εύγε στην Μαρία! Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Είναι αυτή η Cate Blanchett; Δείτε τη χωρίς make up

«Πείτε με λεσβία, αλλά όχι κι άσχημη»! Σε ποια star ανήκει η δήλωση αυτή;