«Ο γάμος του εγγονού μου έχει προβλήματα»! Ποιον star εκθέτει ανεπανόρθωτα η...γιαγιά του;

Γωγώ Φούντα
«Ο γάμος του εγγονού μου έχει προβλήματα»! Ποιον star εκθέτει ανεπανόρθωτα η...γιαγιά του;

Μα να το βρει από τη γιαγιά του;

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, καμιά φορά λόγω αθωότητας λένε πράγματα τα οποία μπορούν να φέρουν παιδιά και εγγόνια σε πολύ δύσκολη θέση! Πόσο μάλλον όταν ο εγγονός είναι ένας από τους μεγαλύτερους stars αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η γιαγιά του Justin Timberlake, Sadie Bomar, η οποία μάλλον δεν γνωρίζει και πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, ή το γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το γάμο του διάσημου εγγονού της, εκθέτοντας τον ίδιο αλλά και τη σύζυγο Jessica Biel.

«Μπορεί να είναι παντρεμένοι αλλά είναι πολύ απασχολημένοι και οι 2 αυτή την περίοδο. Αγαπιούνται πολύ αλλά αναγκάζονται να περνούν πολλές ώρες και μέρες χωριστά. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να κρατήσουν το γάμο τους στο μέλλον», είπε η γλυκιά γιαγά, ενώ σε ερώτηση για το αν σχεδιάζουν να γίνουν γονείς, είπε ότι δεν το σκέφτονται ακόμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή!

Ορίστε, να πασχίζεις να πείσεις ότι ο γάμος σου είναι μια χαρά, και να έρχεται η γιαγιά σου και να τα φέρνει όλα τούμπα! Παλιοζωή...

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου!

Mα, αφού χώρισαν! Γιατί η Heidi Klum και ο πρώην σύντροφός της κυκλοφορούν ακόμα μαζί;

Μας αποτρέλαναν: Η Kim εμφανίστηκε με παλτό, η Khloe με σορτσάκι και η μάνα με φόρεμα