Οι κόρες του Edddie Murphy μεγάλωσαν και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! (φωτος)

Γωγώ Φούντα
Οι κόρες του Edddie Murphy μεγάλωσαν και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! (φωτος)

Και μάλλον θα αφήσουν κι εσάς

Είναι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Hollywood ο οποίος δεν φημίζεται μόνο για το ταλέντο του αλλά και για τα πάρα πολλά παιδιά που έχει, συγκεκριμένα 8 στο σύνολο!

Ο λόγος για τον Eddie Murphy, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν φημιζόταν και ποτέ για το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό, κατάφερε να δημιουργήσει... supersexy απογόνους 2 εκ των οποίων πλέον ασχολούνται επαγγελματικά με το modelling!

Η 24χρονη Bria λοιπόν και η 19χρονη Shayne, τις οποίες ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει με το πρώην μοντέλο Nicole Mitchell, πόζαραν για λογαριασμό εταιρείας εσωρούχων, και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από σέξι και εντυπωσιακό.

Με προκλητικά εσώρουχα, λάγνο βλέμμα και φυσικά απίστευτες αναλογίες, οι 2 αδερφές αποδεικνύουν ότι μάλλον τα γονίδια της μαμάς τους επικράτησαν σε σχέση με του μπαμπά τους!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μητέρα των κοριτσιών, θα πρωταγωνιστήσει σε reality show με τίτλο Hollywood Exes, το οποίο όπως πολύ καλά καταλάβατε, θα έχει ως κεντρικό θέμα τη ζωή γυναικών που υπήρξαν παντρεμένες με αστέρες του Hollywood!

Μια χαρά τη βόλεψε την οικογένεια ο Eddie!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes χώρισαν: Και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Δείτε φωτογραφίες της σουίτας που έμειναν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie στην Αυστραλία

Johnny Depp- Amber Heard: Τα σχέδια για τον «ταπεινό» γάμο τους