Lady Gaga: «Ένιωθα ότι πέθαινα. Το φως μου είχε σβήσει τελείως»

Lady Gaga: «Ένιωθα ότι πέθαινα. Το φως μου είχε σβήσει τελείως»

Η διάσημη σταρ μιλά για την βαριάς μορφής κατάθλιψη που πέρασε πριν λίγους μήνες

Η Lady Gaga μπορεί να είναι η ατρόμητη Mother Monster, κρύβει όμως πολλές ευαισθησίες.

Μιλώντας στη αμερικανική έκδοση του περιοδικού Harper’s Bazaar, η 27χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως υπέφερε από τόσο βαριάς μορφής κατάθλιψη που ένιωσε κοντά στο θάνατο και τον επιθύμησε ακόμη.

«Υπέφερα από βαθιά κατάθλιψη λίγο πριν το τέλος του 2013. Στ' αλήθεια ένιωθα ότι πέθαινα. Το φως μου είχε σβήσει τελείως. Είχα εξαντληθεί να παλεύω συνεχώς με τους ανθρώπους γύρω μου και έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα καν να νιώσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν θυμωμένη, είχα γίνει κυνική και αυτή η βαθιά λύπη λειτούργησε σαν άγκυρα που την κουβαλούσα και με τραβούσε κάτω όπου κι αν πήγαινα. Απλά δεν είχα άλλη δύναμη να πολεμήσω και να αντιμετωπίσω ούτε έναν ακόμη άνθρωπο που μου είχε πει ψέματα».

Η Lady Gaga, μας είχε ανησυχήσει με τα παράξενα και σκοτεινά tweets και instagram posts τόσο που οι ίδιοι οι διαχειριστές των εφαρμογών είχαν κινητοποιηθεί και της είχαν στείλει μηνύματα, εμφανώς ανήσυχοι. Αιτία μαζί με τα λοιπά προβλήματα είναι και λήξη της συνεργασίας της με τον επί χρόνια κολλητό και μάνατζέρ της, Troy Carter που συνεχίστηκε με τη ρήξη κάθε δεσμού που τους ένωνε.

Την Πρωτοχρονιά η σταρ αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να σταματήσει να κλαίει και να βυθίζεται στο σκοτάδι.

Διαβάστε ακόμη:

Tα πέταξε όλα για την μουσική! Και δεν είναι η Lady Gaga

Από μικρή τα πέταγε! Η αποκαλυπτική star και στα 19 δεν τα πήγαινε καλά με τα ρουχα