Έχουν κρυφή σχέση η Beyoncé και ο πλανητάρχης; Ο Γάλλος paparazzi & το σοκ των Αμερικανών

Έχουν κρυφή σχέση η Beyoncé και ο πλανητάρχης; Ο Γάλλος paparazzi & το σοκ των Αμερικανών

Έρχεται το Beyonce Gate;

Αρχές του 2014 και η Γαλλία συγκλονίζεται από τις ερωτικές αταξίες του Προέδρου της, François Hollande. Η γαλλική κοινή γνώμη δεν σοκάρεται καθώς έχει συνηθίσει τους υπερσεξουαλικούς Προέδρους (βλ. Μιτεράν, Σαρκοζί).
Το ίδιο συνηθισμένοι και οι Αμερικανοί μετά τις ζουμερές αποκαλύψεις για δεκάδες παράνομες σχέσεις του άτακτου Προέδρου τους Bill Clinton.
Από χτες, όμως, επικρατεί φρενίτιδα στα sites των Η.Π.Α. μετά την εξής και αναπάντεχη δήλωση του γάλλου paparazzi Pascal Rostain:
"Η Beyonce και ο Πρόεδρος έχουν ερωτική σχέση. Το θέμα θα δημοσιευτεί στην Washinghton Post (σήμερα 11/02) και σας διαβεβαιώνω πως όλος ο κόσμος θα μιλάει για αυτό".

Μετά τη δήλωση αυτή επικράτησε χαμός στα media, τα οποία ανέφεραν πως αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα έχουμε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο εδώ και δεκαετίες. Ας μην ξεχνάμε πως η Beyonce είναι πολύ καλή φίλη της Michelle Obama, αγαπημένη τραγουδίστρια των δύο κοριτσιών του προεδρικού ζεύγους και παντρεμένη τα τελευταία έξι χρόνια με τον (μεγαλόσωμο!) Jay Z.

Μετά από αρκετές ώρες που το διαδίκτυο πήρε φωτιά με σχετικά δημοσιεύματα, η Washington Post αναγκάστηκε να εκδώσει δελτίο Τύπου στο οποίο αρνείται πως θα δημοσιεύσει ένα τέτοιο άρθρο στο σημερινό της φύλλο.

Η είδηση για εξωσυζυγική σχέση του Obama έρχεται ως κερασάκι στη τούρτα στις φήμες πως ο γάμος του αμερικανικού ζευγαριού περνάει δύσκολες ώρες.

Μέχρι στιγμής κανένα από τα δύο στρατόπεδα είτε της Queen B είτε ο Λευκός Οίκος δεν έχει απαντήσει στα δημοσιεύματα, αλλά για την εγκυρότητα της είδησης να σημειώσουμε πως ο Pascal Rostain ήταν εκείνος που με τις φωτογραφίες, που πούλησε στο περιοδικό Closer, ευθύνεται για την αποκάλυψη της παρανόμης σχέσης του Hollande.

Αναμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη:

Ο θάνατος που διέλυσε την Julia Roberts