Ποια πανέμορφη ηθοποιός, που παντρεύεται για τρίτη φορά,βγήκε πρώτη φορά ραντεβού στα 44;

Ποια πανέμορφη ηθοποιός, που παντρεύεται για τρίτη φορά,βγήκε πρώτη φορά ραντεβού στα 44;

Η σταρ μίλησε για τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή

Τρία χρόνια πριν η όμορφη, ξανθιά ηθοποιός γύρισε σελίδα στην ζωή της, αφού πήρε διαζύγιο από τον –επί 14 χρόνια- σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Sean Penn. Μιλάμε, φυσικά, για την Robin Wright, η οποία μίλησε στην Telegraph για το δύσκολο διαζύγιό της, αλλά και τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Ben Foster.

wright mesa

Για τον χωρισμό της από τον Sean Penn, η –βραβευμένη με χρυσή σφαίρα- ηθοποιός είπε: «Το διαζύγιο από μόνο του, ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, σε καταρρακώνει. Ένας από τους λόγους που χωρίσαμε και προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε τόσες φορές ήταν επειδή θελήσαμε να κρατήσουμε την οικογένειά μας ενωμένη. Αν έχεις παιδιά, είστε πια οικογένεια, και προσπαθείς ξανά και ξανά. Το κάναμε για πολύ καιρό».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς House of Cards μίλησε και για την νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή και τον αρραβώνα με τον 33χρονοι συνάδελφό της, Ben Foster. «Ήταν μεγάλο σοκ η πρόταση γάμου. Αλλά νιώθαμε σαν αν είμαστε παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Είμαστε ζευγάρι από την πρώτη φορά που βγήκαμε ραντεβού», είπε και ομολόγησε ότι το πρώτο ραντεβού με τον μέλλοντα σύζυγό της είναι και το πρώτο ραντεβού που βγήκε ποτέ της. «Ποτέ, ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχαν ζητήσει να βγούμε ραντεβού. Ποτέ. Ήμουν παντρεμένη όλη μου την ζωή, και, πριν από αυτό, κανείς δεν μου ζήτησε να βγούμε». Έχοντας δύο διαζύγια στο ενεργητικό της (από τον Sean Penn και τον πρώτο σύζυγό της, Dane Witherspoon), η ξανθιά ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ ξανά. «Ποτέ μην λες ποτέ. Με τον Ben έχουμε την χημεία που με κάνει να νιώθω ότι είναι σωστό. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».

Διαβάστε ακόμα:
Χούφτωστην! Δείτε για πρώτη φορά Penn-Theron να φιλιούνται δημοσίως (και όχι μόνο)
Madonna- Sean Penn ξανά μαζί!
Είναι ο 19χρονος γιος του Sean Penn, ρατσιστής και ομοφοβικός