«Προτιμώ να καταπιώ τη γλώσσα μου παρά να παίξω την Tinker Bell»! Ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Προτιμώ να καταπιώ τη γλώσσα μου παρά να παίξω την Tinker Bell»! Ποια star το είπε;

Γιατί κυρία μου; Σε χάλασε;

Πώς θα σας φαινόταν αν καταστρέφονταν εξ' ολοκλήρου τα... παιδικά σας όνειρα; Πώς θα νιώθατε αν μία από τις πιο ενοχλητικές παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής, μεταμορφωνόταν σε μία από τις πιο γλυκές και iconic υπάρξεις της Disney, ακυρώνοντας την ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά χρόνων, της τεράστιας αυτής εταιρείας; Το λιγότερο απογοητευτικό!

Κάπως έτσι αντιδράσαμε όταν διαβάσαμε δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Miley Cyrus πρόκειται να ενσαρκώσει την Tinker Bell, σε τηλεοπτική παραγωγή. Όχι ότι η Miley βέβαια, δεν μοιάζει στη νεραιδούλα ή ότι δεν είναι εξίσου όμορφη, αλλά όπως και να 'χει δεν μπορούμε να φανταστούμε το ημίγυμνο, μονίμως, κορίτσι να έχει οποιαδήποτε σχέση πλέον με τη Disney!

Eυτυχώς βέβαια, που η ίδια η Miley, όταν ρωτήθηκε σχετικά, έδωσε μέσω Twitter μία απάντηση, η οποία δεν μας εξέπληξε αλλά μας... καθησύχασε: «Θα προτιμούσα να καταπιώ τη γλώσσα μου», έγραψε πάνω από το σχετικό δημοσίευμα!

56FC239342C4FE5BF2FF1D6B57D9D106B521BCDF

Καλά και να την καταπιεί μεγάλο κακό δε θα κάνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πλέον την 21χρονη και άκρως προκλητική star να υποδύεται μία νεράιδα. Εκτός βέβαια αν το concept ήταν πιο... στα μέτρα της!

Διαβάστε ακόμη:

Άσχημα τα νέα για τον Schumacher

Όχι άλλες πλαστικές! Η Kim ξέφυγε. Δε θα πιστέψετε σε ποιο σημείο του σώματός της επενέβη