Chrianna Tέλος! H Rihanna και ο Drake τα «βρήκαν» στη σκηνή του Παρισιού (video)

Chrianna Tέλος! H Rihanna και ο Drake τα «βρήκαν» στη σκηνή του Παρισιού (video)

Η απρόσμενη εμφάνιση της Riri στην συναυλία του τραγουδιστή έφερε πανικό στα social media

Σταματήστε ότι κάνετε! Η Rihanna δείχνει πως αρχίζει να κάνει βήματα προς τα εμπρός χωρίς τον Chris Brown (στην παγκόσμια showbiz είναι είδηση).

Η 26χρονη pop star που από τότε που την γνωρίσαμε, αγαπάει, μισεί, λατρεύει, βρίζει, τα έχει ή τα χάνει με τον 25χρονο τραγουδιστή φαίνεται αποφασισμένη να αφήσει πίσω της αυτή τη σχέση που τόσο την έχει πληγώσει. Μετά τη σύντομη επανασύνδεσή τους και τον χωρισμό τους την προηγούμενη χρονιά -να σημειώσουμε εδώ πως αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία του Brown με την πρώην του, Karruech Tran- το κορίτσι από τα Barbados έχει ανοίξει τα πανιά της για τον επόμενο πρίγκιπα!

Μόνιμος θαυμαστής της, (ή αλλιώς σύντροφος στην ούρα για τις δύσκολες ώρες) ο ράπερ Drake που σε κάθε συνέντευξη δεν ξεχνά να την υμνήσει και να δηλώσει πόσο μικρός τον κάνει να νιώθει όταν είναι δίπλα της! Οι δυο τους είχαν στο παρελθόν "κάποιες καλές στιγμές" εμείς το λέμε Friends With Benefits και τώρα έφτασε η στιγμή να ξαναφουντώσουν τη φλόγα τους.
Χτες το βράδυ, οι φαν του ειδυλλίου Rihanna και Brown η αλλιώς οι Chrianna's τα έβαψαν μαύρα όταν είδαν στιγμές από τη συναυλία του Drake στο Παρίσι. Η pop star σε μια εμφάνιση έκπληξη φορώντας ένα υπέροχο άσπρο σύνολο και με καρέ μαλλιά ανέβηκε στη σκηνή της συναυλία του Καναδού τραγουδιστή και ερμήνευσε ζωντανα το πλατινένιο ντουέτο τους, Take Care.
Οι περίπου 50.000 θεατές παρ' ολίγο να γκρεμίσουν το γήπεδο από τις κραυγές όταν τους είδαν να χορεύουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον!

Φυσικά ο Drake έκανε ότι μπόρεσε για να την σαγηνεύσει και εκείνη προς μεγάλη μας έκπληξη εξαιρετικά ντροπαλή του χάρισε απλά ένα ταπεινό twerking στο τέλος.
Το ειδύλλιο τους, (λέγε με και Aubrih) έδωσε τεράστια χαρά στους θαυμαστές της RiRi που κατέκλυσαν το Instagram με video από τη συναυλία, αλλά κάτι μας λέει πως ο Drake δεν είναι ο άντρας που ξετρελαίνει τη βασίλισσα...
Γιατί αν η Rihanna τον ήθελε δεν θα ήταν καθόλου ντροπαλή onstage.. Την ξέρετε τώρα!

Διαβάστε ακόμη:

«Προτιμώ να καταπιώ τη γλώσσα μου παρά να παίξω την Tinker Bell»! Ποια star το είπε;