Έρωτας στα χιόνια! Ποιο ζευγάρι γλιστράει στα σλοπς πανάκριβου θέρετρου των Άλπεων;

Έρωτας στα χιόνια! Ποιο ζευγάρι γλιστράει στα σλοπς πανάκριβου θέρετρου των Άλπεων;

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό κατευθείαν από τις πίστες.

H διασημότερη αδελφή και νύφη της παγκόσμιας showbiz, η όμορφη Pippa Middleton άφησε το κρύο Λονδίνο και ταξίδεψε μαζί με τον σύντροφό της, Nico Jackson στην ακόμα πιο παγωμένη Αυστρία.

Αν και θα μπορούσε να ταξιδέψει σε κάποιο εξωτικό προορισμό για λίγη ηλιοθεραπεία τελικά, η 30χρονη Middleton απέδειξε ότι είναι λάτρης των σπορ, γλιστρώντας με επαγγελματική δεινότητα στα σλοπς του θέρετρου Lech. Ο glamorous και πανάκριβος προορισμός είναι αγαπημένος των ρώσων δισεκατομμυριούχων με τα lifts να έχουν χορηγό τον γαλλικό οίκο Chanel και τo apres - ski shopping να περιλαμβάνει καταστήματα Rolex και άλλα πανάκριβα brands.

H Pippa και ο 36χρονος Nico είναι ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο και τα πράγματα δείχνουν ότι σοβαρεύουν μεταξύ τους καθώς στις ρομαντικές τους διακοπές είχαν και τους γονείς του Jackson.

Τα αγγλικά media βιάζονται να τους παντρέψουν, αλλά τo ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν μερικά χρόνια σε αγώνες σκι δεν δείχνουν καθόλου να βιάζεται. Άλλωστε η Pippa Middleton είναι μια περιζήτητη νύφη και δεν θέλει να κάνει λάθος.

Δείτε στο φωτογραφικό gallery στιγμές από τις διακοπές τους στις Άλπεις.


Διαβάστε ακομη:


Αυτό κι αν είναι μικροσκοπική μέση! Μα, πόσα κιλά είναι η 28χρονη star;