Αποκάλυψη τώρα! Μάθαμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισαν Katy Perry και John Mayer

Γωγώ Φούντα
Αποκάλυψη τώρα! Μάθαμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισαν Katy Perry και John Mayer

Kαι η Katy στα... πατώματα!

Θυμάστε που είχε κυκλοφορήσει έντονη φημολογία σχετικά με το χωρισμό της Katy Perry και του John Mayer; Ε λοιπόν είναι όλα αλήθεια, καθώς το ζευγάρι εδώ και κάποιες μέρες ζει χωριστά, και όλα αυτά που ακούγονταν περί αρραβώνα και μονόπετρου, ήταν απλά φήμες, και μάλιστα δεν υπήρξε ποτέ, ούτε καν υπόνοια επισημοποίησης της σχέσης!

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι ότι το διάσημο ζεύγος χώρισε, αλλά ο λόγος για τον οποίο χώρισε, ο οποίος δεν είναι ούτε ασυμφωνία χαρακτήρων, ούτε και κάποιος μεγάλος τσακωμός, αλλά είναι πολύ πιο... πιπεράτος απ'ότι είχαμε αρχικά φανταστεί!

Τον περασμένο Μάιο λοιπόν, και ενώ το ζευγάρι ήταν ξανά σε... διάλειμμα από τη σχέση του, ο John εκεί που τα έπινε ένα βράδυ σε μία παμπ, ήρθε αρκετά κοντά με γυναικεία ύπαρξη ονόματι Lauren McHale και γυμνάστρια στο επάγγελμα. Μάλιστα, οι 2 τους σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού αντάλλαξαν καυτά φιλιά, έφυγαν μαζί προς... άγνωστη κατεύθυνση!

Παρά το γεγονός ότι φίλος του Mayer υποστήριξε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι παραπάνω μεταξύ τους, ναι καλά τον πιστέψαμε, η Katy σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες πριν τον οριστικό τους χωρισμό, ανακάλυψε μηνύματα από μία γυναίκα, στο κινητό του καλού της, η οποία πιθανόν να ήταν η McHale!

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, καθώς η σχέση τους έλαβε πανηγυρικά τέλος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι η Katy με τη συμπεριφορά της έπνιγε τον John. «Ο John δεν ήθελε να παντρευτεί, ή τουλάχιστον όχι ακόμα. Έβλεπε λοιπόν την Katy να κυκλοφορεί με το δαχτυλίδι το οποίο θύμιζε μονόπετρο και του ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Επιπλέον, δεν άντεχε την παιδιάστικη συμπεριφορά της, ειδικά όταν μεθούσε», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. «Ο χωρισμός τους είναι πια οριστικός. Ο John είναι μια χαρά, αλλά η Katy είναι συντρετριμμένη», ολοκλήρωσε.

Μα τόση μανία για γάμο η Katy; Και δεν της το' χαμε!

Διαβάστε ακόμη:

H Alba γίνεται ξανά στρίπερ, μετά από 9 χρόνια και 2 παιδιά:Θα πάθετε πλάκα με τo σώμα της

Αυτό είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Mary-Kate Olsen! (φωτό)

Η πρόταση που η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου περίμενε μια ζωή