Γιατί η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτροπή του Just the two of us;

Γιατί η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτροπή του Just the two of us;

Και τι ρόλο έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά;

Το θρίλερ που λέγεται κριτική επιτροπή στο show "Just the two of us" συνεχίζεται κανονικά και κάθε μέρα μαθαίνουμε και μια νέα είδηση για εκείνους που συμπληρώνουν τη λίστα ακόμη και την τελευταία στιγμή. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μαθαίνουμε για εκείνους που είπαν όχι στο show για τους δικούς τους λόγους.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις celebrities που δεν θέλησαν να καθίσουν στην καρέκλα των κριτών. Το τηλέφωνο της παρουσιάστριας χτύπησε πριν από λίγες ημέρες, αλλά η πρόκληση της παραγωγής να αναλάβει μια από τις θέσεις δεν έγινε δεκτή. Η Μαρία θεώρησε ότι δεν της δόθηκε καθόλου χρόνος να αποφασίσει με την ησυχία της, αλλά και να μπορέσει να αναδιοργανώνεις το καθημερινό και ήδη επιβαρημένο πρόγραμμά της.

Λέγεται μάλιστα ότι τη θέση της Μαρίας πήρε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη για το show, μια και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ίδια προσπάθησε αρκετές φορές να αποτρέψει τη Χριστίνα Πολίτη να συμμετάσχει στο παιχνίδι με τη δικαιολογία ότι δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτε στην καριέρα της. Οι άνθρωποι όμως και ειδικά οι άνθρωποι της τηλεόρασης, αλλάζουν εύκολα γνώμη! Και ευτυχώς, γιατί έτσι έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.