Miranda Kerr: «Τώρα που δεν κάνω τόσο σεξ το σώμα μου δεν είναι πολύ γυμνασμένο»

Miranda Kerr: «Τώρα που δεν κάνω τόσο σεξ το σώμα μου δεν είναι πολύ γυμνασμένο»

Το μοντέλο αποκάλυψε τα πάντα για την προσωπική της ζωή

Η Miranda Kerr πόζαρε για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού GQ και στη συνέντευξή της είχε διάθεση να τα πει όλα! Μπορεί να χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της όμως όπως δήλωσε " είναι καλύτερο δυο ευτυχισμένοι γονείς να είναι χώρια, παρά δυο δυστυχισμένοι γονείς να είναι μαζί. Τώρα είναι η ώρα να κάνω το κέφι μου. Δεν με ενδιαφέρει να ερωτευθώ άμεσα".

1396292857 miranda-kerr-british-gq-467

Μετά από 3 χρόνια γάμου, το μοντέλο είδε τη ζωή του να αλλάζει, ωστόσο αυτή η αλλαγή φαίνεται πως της πάει πολύ. "Δεν πηγαίνω σε τυφλά ραντεβού, ούτε googλαρω το όνομα ενός άνδρα πριν βγω μαζί του. Θέλω ο άνδρας να είναι αληθινός. Ίσως έχω ένα φετίχ με τα δυνατά χέρια και το γυμνασμένο σώμα".

Όσο για το δικό της σώμα η Miranda Kerr με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε: "Αυτό που πρόσεξα τώρα που δεν κάνω τόσο πολύ σεξ είναι πως το σώμα μου δεν είναι τόσο γυμνασμένο. Όσο περισσότερο σεξ κάνω τόσο καλύτερα είναι τα χέρια μου και το στομάχι μου. Αγαπώ το σώμα μου, το προσέχω και απολαμβάνω όλες τις αλλαγές που παρατηρώ πάνω του. Μου άρεσε που είχα μεγαλύτερο στήθος όταν ήμουν έγκυος".

Διαβάστε επίσης:

Miranda Kerr: η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό