«Μου αρέσει να είμαι μητριά»: Σε ποιο supermodel ανήκει αυτή η δήλωση;

«Μου αρέσει να είμαι μητριά»: Σε ποιο supermodel ανήκει αυτή η δήλωση;

Η πανέμορφη ξανθιά μεγαλώνει, πια, πέντε παιδιά και μιλάει για την μητρότητα

Από τον πρώην σύντροφό της, Arpad Busson, έχει δύο γιους, τον Flynn και τον Cy, ενώ ο νυν σύζυγός της, Jeffrey Soffer έχει τρία παιδιά από περασμένο γάμο του. Η ξανθιά καλλονή δηλώνει ότι, η –πολυπληθής πια- οικογένειά της είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της ζωής της, καθώς και ότι της αρέσει να είναι μητριά.

elle mesa

«Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έδωσε η ζωή και μου αρέσει η σχέση που έχω με το καθένα από τα πέντε παιδιά μας», δήλωσε η Elle MacPherson σε αυστραλέζικο περιοδικό, και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ο έρωτας κάνει θαύματα στη ζωή κάθε γυναίκας. Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό μου κατόρθωμα».

«Το Κορμί» την περασμένη εβδομάδα έκλεισε τα 50 και, όπως δήλωσε, καθόλου δεν την νοιάζει- αντιθέτως ανυπομονεί για τα ωραία που θα φέρουν τα επόμενα χρόνια στη ζωή της. «Δεν σκέφτηκα καθόλου ότι έγινα 50. Νιώθω ότι με αγαπάνε, ισορροπημένη, υγιής και ευτυχής. Νιώθω καλά μέσα μου, το οποίο είναι σημαντικότερο, για μένα, από την εμφάνισή μου», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Γιατί η Elle Macpherson μισεί τη Gwyneth Paltrow;
Elle MacPherson: Στα 49 (!) της φωτογραφίζεται ξανά γυμνή, στην ίδια πόζα που είχε «πάρει» 19 χρόνια πριν για το Playboy