O Josh Hartnett εξηγεί τον πραγματικό λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε από το Hollywood

O Josh Hartnett εξηγεί τον πραγματικό λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε από το Hollywood

Το comeback του ηθοποιού με μία συνέντευξη που θα συζητηθεί

Έχει υπάρξει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz αλλά, τα τελευταία χρόνια, έχει αποφασίσει να απέχει από την βιομηχανία που τον έκανε διάσημο. Ο λόγος για τον 35χρονο Josh Hartnett, ο οποίος μίλησε στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Details, για την σχέση του με την διασημότητα και την απόφασή του να απέχει από αυτήν.

«Ήμουν σε κάθε εξώφυλλο περιοδικού», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε «Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, δεν ένιωθα άνετα με τον εαυτό μου. Ήμουν μόνος μου. Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν. Ακόμα και τώρα προσπαθώ να βρω τον τρόπο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό».

Ο πρωταγωνιστής του Pearl Harbor εξήγησε πώς η διασημότητα ήρθε ξαφνικά και αμέσως. «Μέσα σε δύο εβδομάδες, δεν είχα πια να προσπαθήσω για τίποτα σαν ηθοποιός, αν και νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει πλέον. Ακόμα μου προσφέρουν ρόλους στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, αλλά πριν από χρόνια, αν έβλεπα έναν ρόλο μπορούσα να τον έχω. Τώρα, θα πρέπει να αγωνιστώ για τον κάθε ρόλο. Δεν είναι άσχημο. Πιστεύω ότι είναι πιο ικανοποιητικό. Μπορεί να είναι λίγο καταθλιπτικό καμία φορά, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελα, αλλά μόνο για λίγο».

Τι θα συμβούλευε, μετά από όλα αυτά, τον νεότερο εαυτό του σήμερα; «Θα έλεγα, να συνεχίσει να κάνει ό,τι έκανε, και να παρατηρεί πόσο ενδιαφέρον γίνεται όσο πρισσότερο ασχολείσαι με αυτό. Αλλά ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα έλεγα σε αυτό το παιδί, ώστε να με άκουγε», είπε ο Hartnett, ο οποίος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με stars όπως οι Scarlett Johansson και Amanda Seyfried. Τι έχει ο ίδιος να πει για την σχέση του μες τις ωραίες γυναίκες;

«Αν είσαι λάτρης του ωραίου φύλου, αυτό κάνεις με την ζωή σου- κυνηγάς συνέχεια. Εγώ ποτέ δεν ήμουν έτσι. Πάντα ήθελα να είμαι σε σχέση. Διαφορετικά, δεν υπάρχει τίποτα. Η δουλειά μπορεί να σε "φάει". Ήδη, έχει καταφέρει να "φάει" αρκετή από την ζωή μου», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πιο καυτά αντρικά βλέμματα του Hollywood, για τα... μάτια σας και μόνο!
Ποια ζάμπλουτη star αγοράζει... χαρτί υγείας (!) από τις προσφορές;