Η Sarah Jessica Parker μιλά για την παρένθετη μητέρα των παιδιών της

Η Sarah Jessica Parker μιλά για την παρένθετη μητέρα των παιδιών της

Παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και στυλ φορώντας Mary Katranztou

Η Sarah Jessica Parker παρέδωσε μαθήματα στυλ για άλλη μια φορά μέσα από τη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Elle ενώ σε μια από τις φωτογραφίες φόρεσε ένα μοναδικό απίθανο floral παλτό της δικής μας Mary Katrantzou που έχει κατακτήσει το εξωτερικό.

Ωστόσο στη συνέντευξή της για πρώτη φορά μίλησε για την επιλογή της τα δίδυμα παιδιά της να έρθουν στο κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας. Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα αγενές tweet που δέχθηκε σχετικά με τις δίδυμες κόρες της Marion και Tabitha που ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Όπως είπε η star: "Βλέπω το κακό γύρω μου κάθε μέρα. Εκείνη την ημέρα έβλεπα τα μηνύματα στο tweet με μισάνοικτα μάτια και ξαφνικά λέω "Ένα λεπτό, τι είπε αυτή;". Το ξανακοίταξα καλά και είπα αυτό είναι παράνοια. Το ότι έκανα παιδιά με παρένθετη μητέρα ήταν από επιλογή. Δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν είναι δικά μου".

Και συνέχισε λέγοντας: "Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν με εμένα κάποιοι. Δεν είμαι κάποια που επιδεικνύω τον πλούτο μου, ούτε ταξιδεύω με σωματοφύλακες. Δεν κάνω μια glamour ζωή, τα φοβάμαι όλα αυτά. Δεν μιλάω για το γάμο μου, για τα παιδιά μου, γιατί ντρέπομαι να πω για όλα αυτά που έχω κατακτήσει, νομίζω ότι είναι εγωκεντρικό και ναρκισσιστικό".