Δεύτερη εμφάνιση καρκινώματος στον Hugh Jackman. Δείτε τo μήνυμά του στο Twitter

Γωγώ Φούντα
Δεύτερη εμφάνιση καρκινώματος στον Hugh Jackman. Δείτε τo μήνυμά του στο Twitter

Τι είπε ο διάσημος ηθοποιός μετά τη δεύτερη επέμβαση;

Είναι γνωστή η πρόσφατη περιπέτεια του Hugh Jackman με την υγεία του, καθώς πριν περίπου 6 μήνες, αναγκάστηκε να αφαιρέσει ένα καρκίνωμα από την μύτη του. Ο διάσημος ηθοποιός δεν είχε κάνει καμία απολύτως προσπάθεια να κρύψει το πρόβλημά του, μιας και μέσω αυτού ήθελε να περάσει το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του.

Ωστόσο, και δυστυχώς για τον ίδιο, μόλις λίγες μέρες πριν, το καρκίνωμα επανεμφανίστηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τον star του Hollywood να προχωρεί εκ νέου σε αφαίρεση. Μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα έγραψε στο Twitter: «Άλλο ένα καρκίνωμα, αλλά ευτυχώς έφυγε! Σας παρακαλώ πολύ να φοράτε πάντα αντηλιακό»!

Η αλήθεια είναι ότι στην προκειμένη το ρητό, το πάθημα έγινε μάθημα, παίρνει σάρκα και οστά με το χειρότερο τρόπο, μιας και ο Jackman είναι γνωστός λάτρης της θάλασσας, του ήλιου και των θαλάσσιων σπορ, ενώ κάθε καλοκαίρι ή και χειμώνα, οι φωτογραφίες του με μαγιό, φιγουράρουν σε όλα τα γυναικεία περιοδικά και sites!

Ο ίδιος βέβαια, εκτός του ότι υποσχέθηκε να βάλει μυαλό, και φυσικά να προσέχει περισσότερο την υγεία του και τον ήλιο, δεν έχασε στιγμή, και αμέσως μετά την επέμβαση, έπιασε και πάλι δουλειά! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τον απαθανάτισε, με ένα τσιρότο στην μύτη, να προπονείται για τη νέα του ταινία Peter Pan!

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός. Κάτι που θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας φυσικά.

Διαβάστε ακόμη:

O αυστηρός κανόνας που έθεσε ο Theroux στην Aniston για το γάμο

Η προκλητική φωτογραφία της 13χρονης Willow Smith,και η απάντηση της διάσημης μαμάς της