H φωτογραφία αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Μαντεύετε γιατί;

Γωγώ Φούντα
H φωτογραφία αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Μαντεύετε γιατί;

Στα καλά καθούμενα άκουσε τα... σχολιανά της

Mε μία πρώτη ματιά, βλέπουμε μία γυναίκα να αγναντεύει τη θάλασσα φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της! Ωστόσο, η φωτογραφία αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, πείθοντάς μας πια, πως μερικοί απλά ψάχνουν αφορμή για να γκρινιάξουν!

Η γυναίκα της φωτογραφίας είναι το supermodel Εrin Wasson, η οποία έκανε το λάθος να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, χωρίς φυσικά να αναλογιστεί τις... συνέπειες! Όταν λοιπόν ένας follower της έγραψε, «Τόσο λεπτή! Λατρεύω την πλάτη της», δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να απαντήσουν, κατηγορώντας το μοντέλο για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της!

Δεν είναι η πρωτη φορά, που η Wasson κατηγορείται για τα κιλά της, λέγοντας ωστόσο, πως δεν πάσχει από νευρική ανορεξία και πως η εμφάνιση και το σώμα της είναι θέμα γονιδίων και μεταβολισμού! Μάλιστα εξομολογήθηκε, ότι κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, είχε πέσει αρκετές φορές θύμα bullying λόγω της πολύ λεπτής της σιλουέτας!

Εδώ που τα λέμε, κι αυτή η δύστυχη δεν έκανε τίποτε άλλο, από τα ανεβάσει μία όμορφη φωτογραφία! Λίγο υπερβολικός ο πόλεμος που δέχτηκε, αλλά περί ορέξεως...

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κώστας Καζάκος με τα παιδιά απ' το δεύτερο γάμο του,σε μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση

Μάθαμε πώς «έριξε» ο George Clooney την Amal: Τον είχαμε για πιο ευφάνταστο!