Όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή της Ρούλας Κορομηλά στο J2US!

Όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή της Ρούλας Κορομηλά στο J2US!

Τι δεν μας αποκάλυψε ποτέ η παρουσιάστρια και το κανάλι;

Το θρίλερ με την κριτική επιτροπή και με το ποιος επιτέλους θα καθόταν στην καρέκλα του κριτή στο Just the 2 of us κράτησε πάρα πολύ , στην πραγματικότητα περισσότερη αγωνία είχαμε για την επιτροπή, παρά για τους παίκτες που θα 'παιρναν μέρος.

Τότε λοιπόν, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, μάθαμε ότι ένα από τα δυνατά ονόματα του καναλιού ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Η συμμετοχή της θεωρήθηκε ένα από τα ισχυρά χαρτιά της εκπομπής και όχι άδικα. Με τη Ζέτα παρουσιάστρια πάνω στη σκηνή και τη Ρούλα από κάτω, το κανάλι είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο. Εκείνο όμως που αποσιωπήθηκε ήταν το γεγονός ότι η συμμετοχή της Ρούλας δεν έγινε τελευταία στιγμή, όπως αφέθηκε να εννοηθεί, αλλά ήταν κανονισμένη από την πρώτη στιγμή, πολύ πριν αποφασιστούν οι παίκτες που θα έπαιρναν μέρος.

Στη συνέχεια για άγνωστους λόγους η συμφωνία της παρουσιάστριας και του καναλιού χάλασε ξαφνικά, για να τα ξαναβρούν την τελευταία στιγμή μια ανάσα πριν την πρεμιέρα.

Όταν Ρούλα και το Mega έδωσαν τα χέρια και οι φήμες διέρρευσαν και ενώ έγινε γνωστό παντού, δεν έγινε το ίδιο γνωστό ούτε το παρασκήνιο της συμφωνίας τους, μήτε γιατί ούτε η Ρούλα ούτε το κανάλι δεν αποκάλυψαν όλη την αλήθεια για τη συνεργασία τους και άφησαν να εννοηθεί ότι η προσθήκη της Κορομηλά στο Just the 2 of us έγινε στο παρά πέντε.