«Η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε»: Ποια πρώην ζουμερή star την... ίδρωσε τη φανέλα;

Γωγώ Φούντα
«Η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε»: Ποια πρώην ζουμερή star την... ίδρωσε τη φανέλα;

Και πλέον διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και αθλήτριες

Ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται, ή ότι αν δεν την ιδρώσεις τη φανέλα, αποτέλεσμα δε βλέπεις! Εσείς επιλεξτε όποιο ρητό ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η εικονιζόμενη star ενστερνίζεται και τα 2 μιας έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για το νεοαποκτηθέν six pack της!

Η Vanessa Hudgens λοιπόν, την οποία όλοι γνωρίσαμε ως μέλος της γνωστής πια συνομοταξίας της Disney που πλέον κάνει άνω κάτω τη showbiz, διότι τα παιδιά αυτά από χαρισματικοί έφηβοι, μετατράπηκαν σε... ολίγον προβληματικούς ενήλικες, ήταν ένα κορίτσι όμορφο, αλλά ζουμπουρλούδικο!

Και φυσικά όλα αυτά δικαιολογούνται πλήρως όταν είσαι ένα άγουρο παιδί το οποίο ακόμη σχηματίζεται, αλλά όσο τα χρόνια περνούν η επιθυμία για πιο fit και εντυπωσιακή εμφάνιση, γίνεται όλο και πιο έντονη! Αυτή ακριβώς την επιθυμία αισθάνθηκε και η Vanessa και τον τελευταίο, τουλάχιστον χρόνο, αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στο σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την απόκτηση θανατηφόρου κορμιού!

Και τα κατάφερε λοιπόν, έπειτα από σκληρή δουλειά και θυσίες, και γι' αυτό είναι πλήρως δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός της, πακέτο φυσικά με τους σμιλεμένους κοιλιακούς που με καμάρι πλέον επιδεικνύει!

Δεν ξέρουμε πόσο πολύ μπορεί να... κουράστηκε, αλλά το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πλήρως!

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει τη δική της εκπομπή κα πιέζει το κανάλι. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο!

Το αγαπημένο καλοκαιρινό ζευγάρι επέστρεψε: Δείτε τους πιο... σεξουαλικούς από ποτέ