Liam Gallagher: Σχεδιάζει εσώρουχα και δηλώνει καλύτερος από τον Jay-Z

Liam Gallagher: Σχεδιάζει εσώρουχα και δηλώνει καλύτερος από τον Jay-Z

Ο Liam Gallagher των Oasis δηλώνει πως η σειρά εσωρούχων για άνδρες που δημιούργησε είναι πολύ ανώτερη από την αντίστοιχη του διάσημου ράπερ.

Το ότι ηθοποιοί και μουσικοί καταπιάνονται όλο και περισσότερο με τον χώρο της μόδας δεν αποτελεί κάτι νέο. Οι σταρς δημιουργούν σειρές ρούχων με το όνομά τους ή πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες σχεδιαστών καθώς αποτελεί ένα έξτρα -και καθόλου ευκαταφρόνητο- εισόδημα για αυτούς ενώ οι θαυμαστές τους είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ μόνο και μόνο επειδή θα φέρει την υπογραφή τους. Το ότι θα αρχίσουν να γίνονται και ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, όμως, σίγουρα δεν ήταν κάτι αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τραγουδιστής των Oasis, Liam Gallagher, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα τη σειρά εσωρούχων Pretty Green, δήλωσε πως οι δημιουργίες του είναι σαφώς καλύτερες από την αντίστοιχη σειρά του Jay-Z με τίτλο Rocawear. Μάλιστα ο τραγουδιστής εγγυήθηκε πως τα σχέδιά του είναι πιο ελκυστικά και σέξι από του γνωστού ράπερ στοχεύοντας ενδεχομένως στα κέρδη του Jay-Z από τη δουλειά αυτή, η οποία του αποφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ 436 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.