«Έκανα καριέρα επειδή είμαι άσχημος»! Σε ποιο διάσημο τραγουδιστή ανήκει η ατάκα αυτή;

Γωγώ Φούντα
«Έκανα καριέρα επειδή είμαι άσχημος»! Σε ποιο διάσημο τραγουδιστή ανήκει η ατάκα αυτή;

Και να σκεφτεί κανείς, ότι έχει υπάρξει ζευγάρι με μία από τις πιο σέξι γυναίκες της showbiz

Έχουμε συνηθίσει τους αστέρες του Hollywood και της μουσικής να ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση, και γιατί όχι άλλωστε, εφόσον είναι πλούσιοι, έχουν αμέτρητους θαυμαστές και οι paparazzi τους καταδιώκουν σε κάθε τους βήμα! Κι όμως, υπάρχει και κάποιος τραγουδιστής, ο οποίος παρόλο που ήταν παντρεμένος με μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, θεωρεί ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έκανε καριέρα, είναι η... ασχήμια του!

Ο λόγος για τον Marc Anthony, πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez ως γνωστόν, ο οποίος μίλησε με αφόρητη θα λέγαμε ειλικρίνεια, για τη διασημότητα και κυρίως για τον ρόλο του πατέρα του στη ζωή του: «Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου με είχε αποκαλέσει άσχημο! Τότε είχα πληγωθεί, αλλά τώρα πια αντιλαμβάνομαι, ότι τα λόγια αυτά με βοήθησαν στο να βασιστώ σε άλλα στοιχεία του χαρακτήρα μου, να καλλιεργήσω τα ταλέντα μου και τελικά να μπορέσω να είμαι αυτό που είμαι σήμερα», δηλώνει.

«Μάλιστα πρόσφατα, του υπενθύμισα εκείνη την ατάκα του, και μου απάντησε ότι και σήμερα θα μου έλεγε ακριβώς το ίδιο», ολοκλήρωσε ο διάσημος τραγουδιστής, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, κυρίως με το σκληρό και άδικο τρόπο που τον έχει αντιμετωπίσει ο ίδιος του ο πατέρας.

Σίγουρα το να στέκεται κανείς στην εμφάνιση και μόνο, δεν είναι το ζητούμενο, αλλά ο Marc έχει στο ενεργητικό του και μια Jennifer Lopez, οπότε μπορεί να αποκτήσει λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση! Εκτός φυσικά από το ότι είναι ταλαντούχος και πετυχημένος!

Διαβάστε ακόμη:

Να πώς αδυνάτισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πώς προπονείται

Τι πλαστική επέμβαση(που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε) έκανε η Kim Kardashian πριν το γάμο;