Aποκάλυψη 50 Cent: «Η Beyonce κάποτε παραλίγο να με... δείρει»!

Γωγώ Φούντα
Aποκάλυψη 50 Cent: «Η Beyonce κάποτε παραλίγο να με... δείρει»!

Τελικά τα νεύρα είναι στα γονίδιά τους

Υποθέτουμε θυμάστε τον ξυλοδαρμό του Jay Z από την αδερφή της Beyonce, Solange, και ποιος θα μπορούσε άλλωστε να τον ξεχάσει, που έκανε τα social media να πάρουν φωτιά με αποτέλεσμα ο σκληρός και αδίστακτος ράπερ να αποκαθηλωθεί και πλέον να μη φαντάζει και τόσο... τρομερός!

Μετά από περίπου 3 εβδομάδες λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε ότι για το συμβάν, δε φταίει η μέθη της Solange και η ζήλεια για την επιτυχία της αδερφής της αλλά τα γονίδια της οικογένειας Knowles!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κάποια χρόνια πριν, τον ρόλο του νταή στην οικογένεια, τον είχε η ίδια η Queen Bey η οποία όπως ακριβώς και η αδερφούλα της δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα και το φλογερό της ταπεραμέντο!

50-cent

Ο επίσης διάσημος, και όχι και τόσο καλόπαιδο, ράπερ 50 Cent λοιπόν, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι κάποια χρόνια πριν, η Beyonce του... τσαμπουκαλεύτηκε, όταν σε ένα πάρτι πίστεψε ότι ο ίδιος και ο τότε αρραβωνιαστικός της Jay Z ετοιμάζονταν να παίξουν μπουνιές! Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, αφού πλησιάσε όλο νεύρα τους 2 άντρες, απείλησε τον 50 Cent ότι θα τον δείρει, με τον Jay Z να βάζει τα γέλια, διότι πολύ απλά δεν είχε γίνει απολύτως καμία παρεξήγηση!

Τώρα αν σας πούμε ότι είμαστε σίγουροι ότι ο Jay Z τρώει απίστευτη παντόφλα από τη Beyonce, θα μας πείτε υπερβολικούς;

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina Jolie το επιβεβαιώνει: Θα υποδυθεί την Κλεοπάτρα

Αυτό θα πει... κορμάρα: Η star μας αφήνει άφωνους με το σώμα και την πόζα της!