Harry: Ο πιο γοητευτικός ανύπαντρος πρίγκιπας

Harry: Ο πιο γοητευτικός ανύπαντρος πρίγκιπας

Τώρα που ο πρίγκιπας William παντρεύεται, σιγά σιγά έρχεται η ώρα και για τον νεότερο αδερφό του, που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ωραίους πρίγκιπες του κόσμου.

Ο πρίγκιπας Harry με την άτακτη ζωή του έχει απασχολήσει συχνά τα μέσα. Όμως τώρα και καθώς ο αδερφός του σε ένα μήνα θα είναι πια παντρεμένος, ο Harry αυτόματα γίνεται από τους πιο περιζήτητους και γοητευτικούς γαμπρούς του κόσμου. Και ιδού οι επτά λόγοι:

1. Είναι καλός στα σπορ και αθλητικός τύπος. Ειδικά τώρα που έχει αδυνατίσει –γιατί πριν τα είχε τα παχάκια του- και καθώς ασχολείται με το ράγκμπι, το σκι και το πόλο, η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή.

2. Είναι και πρίγκιπας και πλούσιος, που από μόνα τους ως ιδιότητες προσδίδουν σεξαπίλ.

3. Είναι φιλόζωος και οικολόγος. Έχει συμμετάσχει σε ταξίδια για την προστασία των ζώων, αλλά και του περιβάλλοντος,

4. Είναι φιλάνθρωπος. Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση της μητέρας του, συμμετέχοντας συνεχώς σε φιλανθρωπικά events και επισκεπτόμενος συχνά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

5. Έχει προφίλ οικογενειάρχη. Είναι πολύ κοντά με τον αδερφό του και έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια του, κάνοντάς τον «παιδί για σπίτι».

6. Είναι άτακτος. Απ' τη μια κάνει για οικογένεια, από την άλλη, όμως, οι παπαράτσι τον έχουν τραβήξει φωτογραφίες μεθυσμένο, ενώ για τη σεξουαλική του ζωή ακούγονται πολλά και διάφορα.

7. Είναι σέξι με στολή και πιστός στην πατρίδα του. Πήρε τα εύσημα για τη θητεία του στο Αφγανιστάν, ενώ οι φωτογραφίες του με στρατιωτική στολή αύξησαν τον αριθμό των θαυμαστριών του κατακόρυφα.

Αν, λοιπόν, προσθέσουμε όλα τα παραπάνω έχουμε έναν σέξι, αθλητικό γαλαζοαίματο που αγαπά την πατρίδα του, το περιβάλλον και τα ζώα, χωρίς όμως να γίνεται ξενέρωτος Άγγλος. Μήπως είναι ο τέλειος συνδυασμός;