Πανωλεθρία: Το κοινό σνομπάρει τις συναυλίες Beyonce-Jay Z! Φταίει άραγε το ασανσέρ;

Γωγώ Φούντα
Πανωλεθρία: Το κοινό σνομπάρει τις συναυλίες Beyonce-Jay Z! Φταίει άραγε το ασανσέρ;

Ποιος ο λόγος της αποτυχίας;

Πιστεύαμε, όπως υποθέτουμε κι εσείς, ότι το ζεύγος Beyonce-Jay Z ήταν ανίκητο, αλώβητο και καμία φήμη και σκάνδαλο δεν θα μπορούσε ποτέ να τους κάνει κακό, ακόμα κι αυτό, είναι το γνωστό περιστατικό του ασανσέρ! Κι όμως, παρά την ψυχραιμία με τη οποία αντιμετώπισαν το θέμα, και παρά τον ανελέητο βομβαρδισμό των social media, με ευτυχισμένες οικογενειακές φωτογραφίες, φαίνεται ότι το κοινό είναι αρκετά υποψιασμένο και δεν τσιμπάει.

Τρανή απόδειξη, είναι το γεγονός ότι η πολυαναμενόμενη κοινή περιοδεία των 2 stars της μουσικής, δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής την επιτυχία και το γκελ που όλοι περίμεναν. Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει τις πωλήσεις των εισιτηρίων, για την περιοδεία του ζεύγους με τίτλο On The Run, υπάρχουν ακόμη χιλιάδες διαθέσιμα, καθώς ο κόσμος δεν δείχνει τον απαραίτητο ενθουσιασμό.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, όχι μόνο το σκάνδαλο αφαίρεσε αρκετή από τη δημοτικότητα της Beyonce και του καλού της, αλλά μάλλον εντός ολίγου θα αρχίσουν και τα ενδοοικογενειακά παρατράγουδα, με τον Jay Z να τρώει παντόφλα, από τη σαφώς πιο δυναμική και bossy σύζυγό του.

Εδώ είμαστε παιδιά και περιμένουμε εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη:

Taylor Lautner: Πού πήγαν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του πρωταγωνιστή του Twilight;

Η βασίλισσα του πάγου... λύγισε: Για ποιο λόγο η Gwyneth Paltrow ξέσπασε σε γοερό κλάμα;